BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Flaine

Après-ski Flaine

Flaine is geen Oostenrijk, maar qua après-ski kan geen enkel Frans skigebied zich met Oostenrijk meten. Alhoewel sommige gebieden wel hun best doen. Zo ook Flaine. In de Flying Dutchman wordt bijna elke avond een leuk feestje gebouwd voor Nederlanders, en Le White Pub is de stamkroeg voor Engelsen, daar is het vaak ook heel erg gezellig. Nieuw is La Pente Jules. Een chalet net nog op de pistes, maar ook te voet te bereiken, waar vaak DJ's draaien en er een feestje wordt gebouwd, de ene keer met meer succes dan de andere keer.

Après-ski tot het avondeten

Fransen begrijpen over het algemeen slecht dat après-ski ook goed kan voor het avondeten. En dan eten die Fransen ook nog eens heel erg laat. Maar al wil je al een feestje bouwen voordat je aan de Tartiflette of fondue gaat dan kun je langs bij La Pente Jules, op de pistes. De sfeer is daar de ene keer gezelliger dan de andere keer. Je kunt natuurlijk ook meer op de ‘Franse stijl’ gewoon een biertje, een ‘kir’ of een pastis in een barretje pakken als après-ski.

Après-ski na het avondeten

Na het avond eten heb je de Flying Dutchman (ook voor het eten trouwens) en Le Pub wat de leukste plekken van het gebied zijn. Hier kun je ‘s avonds een leuk feestje bouwen na het eten. De dynamiek verschilt per avond en het is vooral gezellig in de drukkere weken. In januari kan het ook wel eens tegenvallen. Maar als je met een groep vrienden op stap bent maak je er zelf toch een leuke avond van?

3 après-ski locaties in Flaine

3 clubs in Flaine

Flaine reisplanner