BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Flaine

Chalets Flaine

In Flaine is in Hameau de Flaine een heel Chalet dorp gebouwd met een duidelijk Noorse stijl. Kleine, mooie houten chalets in vrolijke kleuren vind je hier. Waarschijnlijk vallen deze leuke vakantiehuisjes beter in de smaak bij veel wintersporters dan de grote Bauhaus blokken. Met deze chalets zet Flaine zich meteen op de kaart qua chalethuur, iets wat niet elk Frans skigebied doet, zeker weinig betondorpen bieden deze mogelijkheid. Hier heb je dus het voordeel van een effectief skigebied, een groots Frans skigebied, een dorp op zeer sneeuwzekere hoogte terwijl je toch in leuke huisjes kunt zitten. Kortom een zeer goed concept wat ons betreft wat in meer gebieden navolging verdient.

Prijsniveau

De chalethuur in Flaine valt qua prijs alles mee. Natuurlijk zit je vaak goedkoper in de standaard Franse appartementen, maar als je bekijkt in wat voor een gebied je zit en je gaat daarna prijzen vergelijken met andere skigebieden van vergelijkbare grote en kwaliteit dan zie je dat de chalets in Flaine prima geprijsd zijn. Een aanrader voor families en vriendengroepen.

Tips

Omdat veel van deze chalets echt voor families bedoelt zijn, zijn de traditionele familieweken (Kerst!) de duurste weken. Buiten deze periode kun je vaak hele goede prijzen vinden. Als je niet vast zit aan de vakantieperiodes kun je echt hele leuke en goede deals vinden.

Accommodatie thema's