BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Flaine

Restaurants Flaine

In Flaine heb je verschillende mooie chalets op de piste waar je prima kunt eten. Neem dan wel een gevulde portemonnee mee. Natuurlijk vind je in het dorp ook verschillende mogelijkheden om je honger te stillen. Van eenvoudige tentjes voor een sandwich of een crêpe tot echte restaurants. Haute Cuisine hoef je hier echter niet te verwachten, prima eten kun je er wel.

Restaurants op de berg

Op de berg liggen verschillende chalets waar je lekker kunt eten. De prijs van de restaurants legt echter wel een smet op de mooie plekken en leuke chalets want goedkoop is het echt niet. Het menu in deze restaurants is behoorlijk traditioneel voor Franse berggebieden.

Restaurants in het dorp

In het dorp van Flaine vind je verschillende restaurants, eigenlijk het standaard aanbod voor Franse skigebieden. Je hebt dus geen moeite om de standaard aardappel en kaasmaaltijden te vinden. Wil je wat anders dan is er de meer traditionele Franse keuken en pizza, frites en een stuk vlees zijn ook te vinden. Veel verder dan dat gaat het niet. De prijzen zijn een stuk prettiger dan op de berg, maar goedkoop, nee zeker niet.

Prijsniveau

Wat je in de accommodaties wint omdat deze goedkoop zijn, dat verlies je weer als je gaat eten in een van de restaurants op (of naast) de piste. De restaurants zijn duur, te duur. Typisch Frans zullen velen zeggen, maar gelukkig bewijzen andere Franse gebieden dat het ook goedkoper kan. Ook in het dorp zelf betaal je de hoofdprijs. Dit geldt trouwens ook voor de supermarkten. Het loont bijna de moeite om even naar Sallanches heen en weer te rijden.

10 restaurants in Flaine

12 pisterestaurants in Flaine

Flaine reisplanner