Reviews Flims

0% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 6 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Flims?

Reviews van gebruikers

ello
7 maart 2020 · 19:11

Belachelijk duur. Zowel qua skipassen als ski materiaal huren. Langzame liften en aardig wat oude liften waarvan er 2 stoeltjesliften zijn die maar voor de helft een kap hebben. Vreemd dat je dan zoveel kwijt bent aan skipassen. Wel alles lekker naast elkaar: cabinelift, skihuur, skischool, skipasloket. Nagenoeg elke dag waren er wel 3 liften gesloten omdat het teveel waait en/of te mistig is. Blijkbaar is de ligging van de hoge bergen van Flims daar vatbaar voor. Eten op de piste is schreeuwend duur. 2x warm eten met 3x een cola was 70 euro! 2 Patat met 3 cola 28 euro. Een " koopje" dus. Wel mooie afdalingen en redelijk goed geprepareerd. En 2 grote voordelen: 9 uur rijden en van zondag tot zondag, dus nergens file en geen vrachtwagens onderweg die gaan inhalen wat een hoop vertraging geeft.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast622
30 december 2019 · 13:55

Aardig maar veel te duur, skipas voor 6 dgn hoogseizoen meer dan 400 euro, forse wachttijd bij liften in dal, dat is niet meer van deze tijd.
Skigebied is goed, vrij sneeuwzeker.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
30 oktober 2010 · 22:35

Super, leuk dorp met leuke bars bij de liften, makkelijke skiverhuur. Goede verbingen met de bus. Als alleen aan skien denkt dan moet naar Laax. Flims is het dorp van het gebied

Ferdi1 februari 2009 · 14:47

De hoofdstraat is redelijk druk bereden; redelijk wat winkeltjes aan weerszijden. Het leeft, maar het bruist net niet. Wel de beste optie om te vertoeven als je in de Alpenarena (Flims/Laax/Falera) bent, ons inziens.

Ferdi
1 februari 2009 · 14:47

Mochten we in de toekomst nog een keer besluiten naar de Alpenarena te gaan, dan zullen we een accomodatie kiezen in Flims (of was het nou FILMS ? Dit is het meest complete dorp van de ALpenarena met zowel winkels als apres ski als goede (dal)afdaling.

Ferdi1 februari 2009 · 14:47

Pizza restaurantje vlak voordat je het dorp uitrijdt (richting Laax) is goed. Mooi ingericht, open keuken en goede pizza. Verder hebben we nog goed gegeten in een restaurant waar ik de naam van ben vergeten. In ieder geval veel meer keuze aan restaurants dan in de andere dorpen van F/L/F.

Ferdi1 februari 2009 · 14:47

De Iglu bar in Flims op de rotonde is ons inziens de meest gezellige bar in dit gebied. Geopend vanaf 8 uur 's ochtends ? De apres ski is gezellig maar snel ten einde. Rond 18u wordt het al gauw rustig en rond 20u is het al rustig. Overigens: de Craps bar in Laax was niet ons ding, maar wellicht voor de snowboards cracks wel (too much bling bling en popi jopi)