BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Fügen

Accommodaties Fügen

Fügen is het eerste dorp waar je tegenaan rijdt als je het Zillertal binnenkomt. De term 'de eerste, de beste' is hier misschien wel van toepassing, want Fügen is heel populair bij (Nederlandse) wintersporters. Het beschikt over een gezellig familiegebied op de Spieljoch, de après-ski is er meer dan prima, vanuit hotelsatelliet Hochfügen heb je toegang tot het gebied van Hochzillertal en je vindt er alle soorten accommodatie in alle prijsklasses.

Prijsniveau

Fügen is wat duurder dan het nabij gelegen Kaltenbach, maar is ook niet heel duur. Fügen is gewoon een heel gezellig dorp, waar je in alle soorten accommodatie terecht kan. Rondom Fügen liggen de kernen Gagering, Kapfin, Kleinboden, Haidach en Fingsingbach en ook hier staan meer dan genoeg hotels en appartementen.

Tips

De Spieljoch is de perfecte berg voor beginnende skiërs. Klein, compact, maar wel sneeuwzeker. De meer gevorderde skiërs rijden omhoog naar Hochfügen en gaan het skigebied Hochzillertal verkennen. Omdat Fügen het eerste dorp is in het Zillertal kan het in de weekenden best druk zijn met dagjesmensen.

Accommodatie thema's