andere activiteiten dan skiën

Dit onderwerp gaat over de bestemming Spieljoch

Vrienden willen ons ‘overhalen’ mee naar Fügen op vakantie te gaan in de carnavalsvakantie. Ik heb een gezin met kinderen van 10 en 6 en we zijn alle vier geen skiërs. Welke andere leuke activiteiten zijn er te doen in de buurt van Fügen.

En je wilt het skien niet proberen? Anders is er bovenaan de berg ook genoeg te doen. Lekker in een restaurantje zitten en genieten van het uitzicht. Zwembaden zijn er in het dal ook…

Sneeuwschoen wandelen?

Heel eerlijk vind ik Fugen nou niet echt een gezellig dorp om een week te vermaken zonder dat je gaat skieen. Twee dagen wandelen of, dagje zwembad maar dan houd het volgens mij wel een beetje op.

Maar…wel eens geskiet? Of de kinderen? Misschien vinden ze het wel heel erg leuk!

Hoi, ja ik heb wel eens geskied, man en zoon ook, dochter nog niet. In twee verschillende vakanties. Wij zijn gewoon niet echt ski-liefhebbers, en inderdaad na een dagje zwembad of spa en een dagje wandelen heb ik Fügen ook wel weer gezien. Ben er zelfs al geweest maar omdat onze vrienden het zo leuk vinden als we weer meegaan, wil ik eerst van anderen horen wat er anders nog meer te beleven valt. bedankt voor jullie reacties. Ik denk toch dat we niet mee gaan, hoe gezellig ik het met hen ook vindt. groetjes Susanne

Erlebnistherme Fügen (zwembad/schaatsbaan)
http://www.erlebnistherme-zillertal.at/

Rodelbaan Fügenberg Goglhof:
http://www.goglhof.at/goglhof-gaudi/rodelbahn.html

Ik heb ook gehoord dat dit wel de moeite waard is om te bezoeken (ik zelf zou er nooit naar toe gaan, maar wie weet! :) )
http://www.kerzenwelt.at/Kerzenwelt-Brixlegg

Hier ook nog een heimatmuseum in Fügen:
http://www.hmv-fuegen.at/pages/unser-museum/themen.php…

een ritje met de stoomtrein van de Zillertalbahn is misschien ook wel leuk…

– verwijderd –

Plaats een reactie