BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Fügen

Hotels Fügen

Wanneer je het Zillertal binnenrijdt kan je er eigenlijk niet omheen: Fügen. Het is het eerste dorp dat je tegenkomt en wellicht is het ook de bestemming voor jouw wintersport, want Fügen is bijzonder populair bij (Nederlandse) wintersporters. Niet ten onrechte, want het dorp is gezellig, heeft een goede après-ski, een compact klein skigebied op de Spieljoch en via hotelsatelliet Hochfügen kan je ook het gebied van Hochzillertal verkennen. Het zal je niet verbazen dat je in Fügen ook bijzonder veel hotels kan vinden.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Fügen varieert behoorlijk. Je vindt in dit authentieke dorpje een aantal luxe viersterren hotels, maar ook zeker hotels in de lagere prijsklassen. Daarnaast liggen er ook behoorlijk wat hotels in de kernen die rondom Fügen liggen. Je zit dan wel iets verder van de liften en de après-ski, maar het scheelt vaak ook wat in prijs.

Tips

De Spieljoch is de huisberg van Fügen en perfect voor families met kinderen of beginnende skiërs. Ben je al wat meer gevorderd dan is het slechts een klein stukje rijden naar het hoger gelegen Hochfügen, waarvandaan je het skigebied van Hochzillertal kan verkennen.

Accommodatie thema's