BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Fügen

Pensions Fügen

Fügen is het eerste dorp dat je tegenkomt wanneer je het Zillertal binnenrijdt. Voor veel wintersporters is het ook direct de plaats van bestemming, want dit gezellige dorpje is zeer populair bij skiërs en snowboarders. Er liggen in Fügen en de omliggende kernen dan ook behoorlijk wat pensions. Let goed op de locatie, want wanneer je het liefst dichtbij de liften van de Spieljoch en de après-ski wilt verblijven dan kan je het beste in Fügen zelf een pension zoeken.

Prijsniveau

Pensions in Fügen zijn over het algemeen net even wat duurder dan in bijvoorbeeld Kaltenbach en Zell am Ziller. Fügen heeft wel veel meer karakter dan deze plaatsen en is ook een stuk gezelliger. Wil je wat minder voor je pension betalen dan kan je ook eens rondkijken in een van de vijf dorpskernen die rond Fügen liggen.

Tips

De Spieljoch is de huisberg van Fügen en bij uitstek geschikt voor families met kinderen en beginnende skiërs. Heb je wat meer ervaring dan ben je snel in Hochfügen waar je het skigebied van Hochzillertal kan verkennen.

Accommodatie thema's