Chalets Gargellen

Aan het einde van het dal ligt het authentieke Gargellen. Het is een klein dorp met een eigen skigebied. Dit skigebied is niet al te groot, maar wel zeer gevarieerd en bijzonder sneeuwzeker. Je hebt in Gargellen meer keuze uit hotels en appartementen, maar er zijn ook zeker enkele chalets te vinden.

Prijsniveau

Chalets in Gargellen zijn niet zo heel veel duurder dan chalets in andere dorpen in het Montafon. Aan de ene kant is Gargellen erg sneeuwzeker en heeft het een eigen skigebied, maar het is wel zo dat je even in de auto of de skibus moet stappen wanneer je in het skigebied van Silvretta Montafon (het grootste skigebied van het Montafon) wilt gaan skiën. Vind je dat geen probleem, dan is Gargellen een bijzonder charmante bestemming voor je.

Tips

Gargellen beschikt over een eigen skigebied, dat in de categorie ‘klein maar fijn’ valt. De gondel die je dit skigebied in brengt ligt aan de rand van het dorp. Houd bij het boeken van je chalet in Gargellen wel rekening mee dat je in sommige gevallen wel een stukje moet lopen naar de lift.

Zoek met uitgebreide filters