BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Gaschurn - Partenen

Accommodaties Gaschurn - Partenen

Gaschurn en Partenen liggen aan het einde van het dal van het Montafon. Beide dorpen (en met name Partenen) zijn nog behoorlijk authentiek. Vanuit Gaschurn heb je direct toegang tot het skigebied van Silvretta Montafon. Tourskiërs voelen zich meer thuis in Partenen, vanwaar je de Bielerhöhe kunt verkennen. Met name in Gaschurn is er aardig wat accommodatie te vinden. Je vindt in Gaschurn voldoende hotels, appartementen, pensions en chalets.

Prijsniveau

Opvallend genoeg is het prijsniveau in Gaschurn en Partenen lager dan in de andere dorpen van het Montafon. En dat zorgt er dan weer voor dat accommodatie in met name Gaschurn weer zeer populair is bij families.

Tips

De appartementen van Laijola zijn een aanrader in Gaschurn. Wanneer je dan toch met de familie naar Gaschurn gaat om het gebied van Silvretta Montafon te ontdekken, dan is een accommodatie in de buurt van de lift natuurlijk altijd handig. Vanuit Partenen is er geen directe verbinding met het skigebied, maar dit is wel weer een mooie locatie wanneer je wilt gaan tourskiën.

Accommodatie thema's