Nova Stoba in Gaschurn - Partenen

Krijgt een 9.3 op basis van 6 beoordelingen

Wat vind jij van Nova Stoba?

Evaringen van gebruikers

Gast328
10 december 2019 · 15:16

Heel knap gedaan: groot restaurant, maar alles opgedeeld in sfeervolle Stuben. Super leuk personeel!

Snow70
25 maart 2018 · 21:25

Ideale ligging op de piste.
Wel groot en zelfbediening, maar is niets mis mee. Kwaliteit is zeker erg goed, en binnen aan tafel heb je eigenlijk nooit de indruk dat het er erg groot is.

Gast125
21 december 2014 · 11:19

Een primalocatie om even te genieten. Lekker gebak en eten. Tijdens de middagpauze is het wel erg druk in het hoogseizoen.

Met familie
Skihase
17 november 2014 · 21:17

Prima locatie om tussen de middag wat te eten, ook met 6 volwassenen en 6 kids is dat prima te doen.

Met vrienden
Carina
6 november 2014 · 16:14

Nova Stoba is een druk restaurant tijdens de lunchtijd. Beter kun je hem dan niet opzoeken, tenzij je met zijn tweeën of alleen bent en het geen probleem vindt om bij iemand aan te schuiven. Ook de wachttijden bij het zelfbedienbuffet zijn dan wat langer. Buiten die tijden is het er prima te doen.
Buiten is er een groot terras en ook nog een bar en er zijn ligbedden waar je ook dekentjes bij kunt huren. Er is buiten ook nog een snelbuffetje.
In het hoogseizoen is er buiten ook een DJ.
Op de boven etage is een restaurant waar je bedient wordt. Ook daar is het rond lunchtijd druk.

Met familie
Patje
14 september 2014 · 14:13

Het Nova Stoba restaurant ligt prachtig gelegen op een hoogte van 2010 meter,met een panoramisch uitzicht over de bergen en een heleboel piste’s.Doordat het restaurant naast de Versettla skilift ligt is het ook bereikbaar voor wandelaars of mensen die gewoon lekker willen genieten van het restaurant en uitzicht.
Het restaurant zelf heeft een bediening en zelfbedienings gedeelte en je kan zowel binnen en buiten zitten,buiten heb je ook een heerlijk zonneterras.Binnen en buiten is er ook nog een gezellig barretje waar je kunt zitten en tevens is er een leuk winkeltje met souveniertjes.
Het eten varieert van heerlijke soepen met brood tot Traditionele Oostenrijkse gerechten,frites met verschillende vleessoorten,pasta’s,lekkere cakejes en prachtige taartpunten + alle soorten dranken.
Zelfs in het hoogseizoen als het gezellig druk is altijd wel een plekje te vinden.Het zonneterras met heerlijke stoelen en een dekentje om warm te blijven om te kunnen genieten van de prachtige vergezichten.
Dus dit is een prachtige plek om samen te komen voor de skiërs,snowboarders en kinderen evenals de mensen die niet meer zo actief zijn om heerlijk te genieten met zijn allen.

Met familie

Reisplanner Gaschurn - Partenen

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 15 skihuur winkels in Gaschurn - Partenen
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.