BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Gerlos

Appartmenten Gerlos

Appartementen genoeg in Gerlos! Het dorp kent veel hotels en als je door de hoofdstraat van Gerlos loopt lijkt het dorp ook alleen maar uit hotels te bestaan, maar Gerlos kent ook een breed aanbod van appartementen. De appartementen in Gerlos zijn zeer populair bij (Nederlandse) wintersporters, dus boek op tijd, zeker wanneer je in het hoogseizoen naar Gerlos op wintersport wil!

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Gerlos ligt wat hoger in vergelijking met appartementen in andere dorpen in het Zillertal. Vreemd? Nee, bij lange na niet. Want de combinatie van een geweldig skigebied met bruisende après-ski in combinatie met een geweldig skigebied zorgt ervoor dat jaarlijks vele wintersporters naar Gerlos afreizen. Combineer dat met goede accommodatie en je weet dat je er op tijd bij moet zien. Appartementen in Gerlos zijn echter niet heel veel duurder dan appartementen in andere populaire skigebieden in de Alpen.

Tips

Veel appartementen in Gerlos liggen dichtbij de liften, maar het is wel een langgerekt dorp en zit je aan het einde van de hoofdstraat dan kan het behoorlijk ver lopen zijn. Veel appartementen in Gerlos zijn ook wat luxer van opzet. Aanraders zijn onder andere appartementen Lena, Kolmblick en Alpine Estate. Er is in Gerlos meer dan genoeg keuze uit appartementen van ieder prijsniveau!

Accommodatie thema's