BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Gerlos

Hotels Gerlos

Om Gerlos als een echt hoteldorp te bestempelen gaat wellicht wat ver, maar feit is dat dit langgerekte dorp over vele hotels, waaronder ook een behoorlijk aantal viersterren hotels beschikt. En die hotels in Gerlos worden, wanneer we naar de kleur van de nummerplaten van de auto’s die voor de deur staan kijken, nogal frequent bezocht door wintersporters uit de lage landen. Meer dan genoeg keuze aan hotels in ieder prijssegment in Gerlos!

Prijsniveau

Gerlos is niet per definitie een duur dorp. Je vindt er wel veel hotels met vier sterren, maar er is ook voldoende te vinden in het lagere prijssegment. Hotels in Gerlos behoren over het algemeen wel tot de duurdere hotels vergeleken met de hotels in andere dorpen in het Zillertal, maar goed, daarvoor zit je natuurlijk wel op een toplocatie.

Tips

Het meest markante hotel in Gerlos is het Gaspingerhof. Aan de andere kant kent Gerlos meer toppers onder z’n hotels. Hierbij kan je denken aan Hotel Kristall of Hotel Alpenrose. Deze hotels in Gerlos zijn zeer populair en worden dan ook ver van te voren geboekt, zeker in het hoogseizoen. Op tijd boeken dus!

Accommodatie thema's