Cin Cin in Gerlos

Krijgt een 5.7 op basis van 18 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.apreski.tv/

Wat vind jij van Cin Cin?

Evaringen van gebruikers

ski2apresski
12 februari 2019 · 00:24

Met een bezoek aan Gerlos moet je toch wel in de Cin-Cin zijn geweest. Toch? Nou voor mij was dat als resultaat dat ik hier niet graag nogmaals wilde komen. Cin-Cin neemt Nederlands wel naar een volgend level. De portier is Nederlands, de DJ is Nederlands en ook al het personeel is Nederlands. En dus ja, 95% van de muziek is Nederlands. Natuurlijk schenken ze hier ook gewoon Heineken 😉. De sfeer is gemengd in de tent. Kom je vroeg dan is de sfeer nog goed. De DJ begint overigens pas om 17:00 uur met draaien. Daarvoor staat en afspeellijst aan die vaak nog leuker is dan wat de DJ draait. Kom je volledig in je skikleding met skischoenen dan wordt je nog wel eens raar aangekeken. Wij hebben in de twee avonden daar ook wel een vechtpartijtje gezien, maakt het er helaas niet leuker op. Als je met een groep bent is het er prima vertoeven. Het bar personeel is erg snel en hoef je dus niet lang te wachten. Wil je ergens zitten in de Cin-Cin dan is het aan te raden om er zeker tussen 15:30 en 16:00 uur te zijn. Vaak zijn al veel tafels gereserveerd door 'VIP'S" die met literflessen wodka of rum hun tafels kopen. (Het is toch geen club??).

Wil je graag op je wintersport op z'n Nederlands feesten dan is dit misschien wel je tent, anders probeer bijvoorbeeld eens de Turbo bar.

jessehuijers
30 januari 2019 · 16:08

Mooie tent van buiten, maar dat was het dan ook wel. De apres-ski is hier heel erg plat, en er hangt zo nu en dan een agressief sfeertje. Nee, ik snap niet waarom deze tent zo massaal bezocht wordt!

Gast143
6 maart 2018 · 14:33

Helaas zeer ouderwetse niet leuke apres ski muziek ala jaren 80. Kom op, ga mee met je tijd en draai relaxte muziek jongens. Dan drinken we juist meer.
Jammer ook het enorm patserige niveau: Speciale VIP tafels… dan ga je toch echt door de ondergrens. Het trieste is, de zogenaamde VIPPERS zijn zo dom dat ze denken dat iedereen tegen ze opkijkt. Nee, ze worden uitgelachen.
Tip aan Chin Cin: maak er weer een normale leuke tent van, dan komen wij ook weer terug.

Gast174
17 februari 2018 · 21:00

Supertent!!

Gast174
17 februari 2018 · 20:57

Afgelopen woensdag, 14 februari, ben ik daar met een vriend geweest… leuke locatie , vriendelijke bardames, apres ski muziek, kortom geweldig… het enige jammere is dat er in mijn ogen te veel al omgeklede mensen waren, terwijl in mijn belevenis apres ski is met je skischoenen aan… top tent, volgende keer weer!!

Gast174
17 februari 2018 · 18:41

Afgelopen woensdag, 14 februari, ben ik daar met een vriend geweest… leuke locatie , vriendelijke bardames, apres ski muziek, kortom geweldig… het enige jammere is dat er in mijn ogen te veel al omgeklede mensen waren, terwijl in mijn belevenis apres ski is met je skischoenen aan… top tent, volgende keer weer!!

Gast729
6 februari 2018 · 15:25

Top apres ski

Gast638
2 april 2017 · 21:02

Te druk om gezellig wat te drinken

Gast174
9 maart 2017 · 20:02

CinCin is geen gezellige apresski-bar. Er zijn drie bars gebouwd en je hbt drie aparte ruimtes die geen sfeer geven. De DJ zie je al helemaal niet die staat ergens op het dak. Ook zijn tafels vaak al gereserveerd. Het zal vroeger best gezellig geweest zijn maar ik vind het niets.

Gast317
18 februari 2017 · 19:29

Geweldige ligging, te krap en oudbollige apreski muziek. Echt jammer. Tenslotte blijft de Duitse apreski muziek het beste. Zeer vriendelijk personeel. Ik zou de bar smaller maken of de zitjes smaller. Meer ruimte om te dansen. Muziek moet echt meer van deze tijd. ?

Gast027
20 januari 2017 · 18:59

Ik ben eerder hier geweest toen was het nog gezellig. Laatste keer viel tegen. Was erg eentonig qua muziek en ging niet echt los. En was erg dik doen. Met de Vip tafels. Dat hoort niet in een après ski bar. Wel leuk zijn de Nederlandse plaatsnasm borden overal. En de bar eas goed. Je wordt goed en snel geholpen. Dat is wat voor clubs. Echt los ging het niet zoals wel in De Luigi’s Turbo Bar.

Gast703
8 januari 2017 · 15:28

Geweldige gezellige tent!!!

Gast527
3 januari 2017 · 10:48

Leuke tent om te starten. Later naar Little Londen waar t wat gemoedelijker is.

Gast917
29 december 2016 · 09:47

Duur, druk, niet gezellig…

Gast002
24 december 2016 · 22:25

Druk druk druk druk. Wat een volk. Kerels zo groot als hijskranen en vrouwen…ehh er waren geen vrouwen in deze kroeg.

Daffie
28 september 2016 · 16:39

Heerlijke tent als je van drukte en Nederlandse après-ski houdt. Zoek je rust en ruimte kun je de Cin beter maar links laten liggen.

Gast1597 oktober 2015 · 21:12

De apres-ski is helaas niet meer wat het geweest is. De CinCin wordt onsiert met grote flessen wodka en Baccardi op de bar en navenant publiek, de gemoedelijkheid is totaal verdwenen. Dikdoenerij en poenerig gedrag van lieden van bedenkelijk alooi voert tegenwoordig de boventoon in de CicCin.

Met vrienden
Gast727
4 maart 2015 · 11:37

De bar hangt vol borden met plaatsnamen en overal (op de muren/balken/toiletten)staan teksten met data van verschillende jaren. Dit nodigt erg uit om er iets bij te schrijven.
Maar PAS OP: als je er iets bij schrijft, word je aangepakt alsof je een misdaad hebt gepleegd! Personeel gaat te keer tegen je en dreigt zelfs dat je moet gaan betalen!! Onbegrijpelijk.
Als er echt niet geschreven mag worden, laat ze dan ook de moeite nemen om de muren te schilderen en de balken te schuren!

Met vrienden
Gast540
24 september 2014 · 11:38

Kom al jaren in de week van Kerst of Oud- en Nieuw in Gerlos. Deze weken staan meer bekend om de familieweken. De weken hierna komen meer de vriendengroepen etc. Na een dag knallen op de piste is de Cin Cin een van de populairste apres-skibars in Gerlos, tezamen met de Little London (andere review). Bij aankomst zie je een mooi buitenterras, verwarming, parasol en buitenbar. Binnen aangekomen valt het vriendelijke personeel (let op: allemaal Nederlands) op en de prettige indeling van de bar (eigenlijk twee barren), waardoor je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Als je niet houdt van lokale muziek ben je op het goede adres, gezien het feit dat de tent barst van de Nederlandse meezingers (je zou zo getrakteerd kunnen worden op een optreden van Gerard Joling, Robbie Ronalds etc). De Cin Cin zit midden in het dorp en je kan er daarom ook niet opheen. richting de warmere wintersportmaanden is het zonneterras super goed vertoeven. Kortom echt een erg gezellig apres-skibar, zeer vriendelijk en hartelijk personeel en vrolijke mensen

Met vrienden

Reisplanner Gerlos

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Gerlos
3
Skilessen
We hebben 32 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.