BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
PröllerAlm Gerlos

PröllerAlm in Gerlos

(3 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.proelleralm.at/

Wat vind jij van PröllerAlm?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast959
  Gast959 3 februari 2020 · 20:38

  beste eten in gans Gerlos en omstreken op de piste .. super gezellig .. precies een sprookjeshuis.. heel goede bediening

 • Gast192
  Gast192 7 maart 2016 · 09:05

  Jeetje, wat kun je hier ontzettend lekker eten zeg. Bediening aan tafel, niet roken binnen, en een mooie sfeervolle inrichting alsof je 100 jaar terug de tijd in stapt. In deze hut worden zowel je ogen als je maag verwend. Muziek van Frank Sinatra maakt het dan op een mistige sneeuwdag helemaal goed. Het kan zijn dat de prijs daarom 1 a 2 euro per gerecht hoger ligt dan omringende toko's maar het is dan ook echt ontzettend goed eten. Toch vind ik een ruime 11,- tot (uitschieter) 18,- voor een hausgemachte kostlichkeit aus de ProllerAlm-kuche niet (te) veel. Zelfgemaakt, dat proef je. En een apfelstrudel die zowel krokant als luchtig én goed gekruid is kom ik niet vaak tegen. Een chocolademelk met échte melk maakt het dan helemaal af. Ik heb nog nooit met zoveel plezier geld uitgegeven op de piste. Het enige nadeel van deze hut voor beginnende skiërs is dat de alm aan een zwarte piste ligt.

  Met vrienden
 • Gast478
  Gast478 13 augustus 2014 · 15:55

  Bediening aan tafel en een keur aan lokale gerechten. Hoge kwaliteit, goede service en een geweldige sfeer langs een van de moeilijkste pistes bij Gerlos!

  Met vrienden

Gerlos reisplanner