Restaurants Gerlos

De restaurants in Gerlos zijn misschien wel net zo belangrijk als de skipistes zelf. Want er gaat natuurlijk niets boven een ‘lekker bakkie’ na wat afdalingen en een goede schnitzel gaat er altijd wel in. Je vindt in Gerlos dan ook meer dan genoeg restaurants om je honger te stillen.

Restaurants op de berg

De Zillertal Arena is een groot, maar gezellig skigebied en het lijkt dan ook wel of je op iedere piste wel een restaurant vindt. Zeker in het gedeelte van Gerlos vind je een ruim aanbod aan pisterestaurants. Seppi’s en de Rössl Alm liggen halverwege de dalafdaling. Verder heb je nog restaurants als de Larmach Alm en de Latschenalm. De een wat groter, de ander wat kleiner, maar altijd gezellig. Je zal in Gerlos op de berg niet verhongeren!

Restaurants in het dorp

Zoals in zoveel andere dorpen in de Alpen bevinden ook veel restaurants in Gerlos zich in de hotels. Uiteraard heb je nog wel andere restaurants, zoals de pizzeria La Tombola en Joe’s Restaurant.

Prijsniveau

Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt in Gerlos. In de duurdere hotels vind je de duurdere restaurants met de bijbehorende hogere prijzen op de kaart. Aan de andere kant kan je natuurlijk ook gewoon een pizza eten. Of sla je het diner over en verlang je de après-ski? Het wordt door veel Nederlanders in Gerlos met succes uitgevoerd. Een biertje is gelijk aan een bruine boterham met kaas. Toch?

7 pisterestaurants in Gerlos

PröllerAlm
3 reviews
Fussalm
Rössl Alm
2 reviews
Umbrella-Bar
1 review
Latschenalm
Seppis am Isskogel
4 reviews
Almbar

8 restaurants in Gerlos

Milchbar
4 reviews
Jägerstüberl
7 reviews
Sonnenhof
3 reviews
Sportalm
1 review
Almstüberl
Pizzeria la Tombola
8 reviews
Tirolerhof
1 review
Jägerhof
1 review

Gerlos reisplanner

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Gerlos
2
Skilessen
We hebben 32 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.