BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Going

Accommodaties Going

Going is een vriendelijk, typisch Oostenrijks dorpje dat aan het uiteinde van de Skiwelt ligt. De ligging is niet bepaald ideaal te noemen voor de gevorderde skiërs en snowboarders, aangezien je altijd wel een eindje moet glijden naar de meer uitdagende pistes. Wel biedt Going een groot aanbod aan diverse vormen van accommodatie aan. Je vindt hier veel hotels, appartementen en pensions. Zeker families en wintersporters die op zoek zijn naar een wat rustigere bestemming zullen prima accommodatie in Going weten te vinden.

Prijsniveau

Going mag dan wel aan de rand van de Skiwelt liggen, maar de prijzen van de accommodatie liggen niet echt heel veel lager dan dorpen die meer in het centrum liggen. Going kent een aantal mooie viersterren hotels en zelfs één vijfsterren hotel. Ook heeft het dorp voldoende keuze op het gebied van appartementen en pensions.

Tips

Hotel Stanglwirt is het enige vijfsterren hotel van het dorp en hier is het natuurlijk genieten geblazen! Wanneer je liever in een appartement in Going wilt verblijven dan zijn de appartementen van Schedererhaus een uitstekende keuze.

Accommodatie thema's