Bendolla in Grimentz

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van Bendolla?

Evaringen van gebruikers

Wallis
1 april 2016 · 09:26

Restaurant Bendolla ligt op 2133 meter hoogte. Het restaurant is opgedeelt in 3 gedeeltes: een groot self-service gedeelte, een ala carte gedeelte en een op een verdieping lager gelegen picknic-gedeelte.
Daarnaast beschikt het restaurant over een groot panoramaterras dat uitkijkt over het dorp Grimentz en dat aan de zonkant ligt.
Het restaurant oogt van binnen wat gedateerd, maar functioneerd nog steeds naar de hedendaagse maatstaven. Het meubilair in het buffetgedeelte is opgesteld in lange tafels, waardoor enerzijds veel zitplaatsen wordt gecreeerd, maar anderzijds hierdoor een priveplekje niet te krijgen is en je aan zult moeten schuiven bij anderen. Voor een priveplek is het wel mogelijk om een tafel te reserveren in het ala carte gedeelte.
Rond het middaguur ( na afloop van de skilessen ) is het zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen vaak erg druk met lange rijen voor het buffet. Ondanks deze drukte stroomt het toch altijd redelijk vlot door. Ook gaat de drukte nooit ten koste van de service, vriendelijkheid en de kwaliteit. De meeste producten worden vers bereid en met aandacht voor detail geserveerd, wel is de gemiddelde prijs volgens goed Zwitsers gebruik “stevig”! De meeste medewerkers zijn locals en werken hier vaak al vele jaren, waardoor het een ge-oliede machine is. Ondanks het groot aantal klanten dat gebruik maakt van het restaurant en de facaliteiten is het altijd schoon. De medewerkers zijn erg service gericht en zijn er snel bij wanneer er iets op-/afgeruimd kan worden.
Door de centrale ligging is het restaurant een prima uitvalsbasis. Het ligt pal naast de uitgang van de gondel en vlakbij de kinderopvang en de skischool/ babypiste.

Tip: Stel je lunch met een uurtje uit zodat je doorkunt lopen bij het buffet en de zitplaatsen voor het uitzoeken hebt.

Met familie

Reisplanner Grimentz

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 7 skihuur winkels in Grimentz
3
Skilessen
We hebben 24 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.