BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Großarl

Reviews Großarl

81% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3703 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, enorm sfeervol, super kindvriendelijk en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Großarl?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast103
    Gast103 25 februari 2018 · 21:34

    Geen rijen bij de gondels. Redelijke lunch-/dinerprijzen. Het dorp Grossarl heeft met succes haar authenticiteit kunnen behouden, zo zijn er geen lelijke grote hotels en passen de recent gebouwde hotels goed bij de omgeving. Weinig Nederlanders gezien, dus echt een buitenlandse reis 😉

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast136
    Gast136 24 februari 2018 · 13:29

    Vorige review is weinig herkenbaar. Blijkbaar de 3b familie abfahrt niet gezien want die is juist helemaal niet steil. De rode dalafdalingen zijn inderdaad wat lastig en zelfs met de goede sneeuw die er in de carnavalweek lag ijzig. Wij hebben er echt genoten maar het Dorfgastein gedeelte beviel ons wel beter dan Grossarl. In wat heet de drukste week van het jaar te zijn waren er geen wachtrijen in dat deel en wat het lekker rustig op de pistes. Verder veel pistes tussen de bomen en lange afdalingen mogelijk. Wij verbleven in Grossarl zelf en konden in 6 minuten naar de lift lopen. Wel de spullen daar in depot gezet. Met de kerst waren we in Dienten en dat gebied is net wat groter maar toch gaat onze voorkeur uit naar Grossarl-Dorfgastein. Samenvattend zeker een aanrader voor de families die een middelgroot en afwisselend gebied zoeken. En duur..voor ons niet herkenbaar.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast112
    Gast112 8 februari 2018 · 18:42

    Dal afdaling is heel stijl daar bij heel lastig voor wat minder ervaren. De sneeuw die er was, was bijna alleen maar sneeuw uit het sneeuwkanon. Het eten en verblijf is ook heel duur in verhouding met andere gebieden. Het skiAmade wifi wordt mooi gepresenteerd, maar werk bijna nooit. Wel hadden we lekker weer, en was de skibus goed bereikbaar.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast138
    Gast138 21 november 2017 · 22:48

    Grossarl is een geheim tip. Pistes kilometers moet je aan staan maar Badgastein ligt om de hoek en met de bus zit je zo in Alpendorf. Bus uit en je stapt zo in de gondel bij St Johan im Pongau. Betaalbare accommodatie. Maar Hotel Alte Post van familie Knapp is voor mij helemaal top! Beperkte apres ski. Pistes liggen op noodhellingen en met de Pasen kun je hier nog goed skien. Hutten geweldig. Wanneer je in je uppie bent kijk dan niet gek op dat de barman een praatje aanknoopt en je een neut aanbiedt en de volgende dag weer. Prijs kwaliteit verhouding beste wat ik ken.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast845
    Gast845 17 juni 2013 · 19:12

    Fijn dorp met mooi skigebied. Vriendelijke mensen en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het gebied is niet supergroot, maar als je de berg over gaat (op ski's) kun je makkelijk met de bus naar Bad Gastein, etc. Daar is het ook erg leuk om te skiën(wel opletten dat je op tijd terug bent in Dorfgastein, anders wordt het een duur taxiritje). Verder kun je met de auto snel naar Sankt Johann (Alpendorf) waar een skigebied is, dat verbonden is met Wagrain. Als je op tijd bent, kun je daar makkelijk parkeren en de liftkaart is geldig in het hele gebied.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • markvdeng
    markvdeng 21 januari 2013 · 08:09

    Heerlijke wintersportbestemming. Het is het dal der Almen. Dus niet alleen in de winter maar ook in de zomer de moeite waard. Vooral met het gezin is het goed verblijven in Grossarl. De skischolen zijn goed (veelal met Nederlandse leraren in de drukke weken), niet te druk (echter geen ervaring in carnavalsweek), pistepreparatie is heel goed (kunstenaars met sneeuw), apres ski doe je naast het dalstation ('s avonds geen spectakel meer) en zeer vriendelijke mensen (zowel de locale bevolking als de vakantiegangers ? )

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast747
    Gast747 11 december 2012 · 16:33

    ik kom al vanaf mijn 15 de in Grossarl , nu dus al bijna 35 jaar En altijd weer een top vakantie , goede sfeer mooie pistes heerlijk Hotel . Perfecte combinatie voor een heerlijke ski vakantie .

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Cheese
    Cheese 28 februari 2011 · 12:45

    Mooi compact gebied, maakt onderdeel uit van groot gebied (600 km). Klein dorp, met wat uitgaans mogelijkheden, na 22 uur veelal doods. 3 supermarkten, diversiteit aan slaapmogelijkheden.

  • Cheese
    Cheese 28 februari 2011 · 12:45

    Mooi compact gebied, maakt onderdeel uit van groot gebied (600 km). Klein dorp, met wat uitgaans mogelijkheden, na 22 uur veelal doods. 3 supermarkten, diversiteit aan slaapmogelijkheden.

  • Rupert
    Rupert 17 december 2009 · 12:50

    Wij komen hier al jaren, geweldig gebied met een ongelooflijk goede sfeer. Het is nog niet zo\'n commercieel massagebied, maar wel een gebied waar vele faciliteiten zijn alleen dan in iets mindere aantallen. Zeker in de vakantieperiodes is het gezellig druk en dus niet TE druk!

  • Alfons
    Alfons 26 november 2009 · 02:11

    Zie mijn tips en beoordelingen in de detail ervaringen. Algemeen het is het beste ski/ wandel dal van heel Oostenrijk. Het aanbod m.n. voor niet ski? in de wintermaanden is heel groot neem hiervoor kontakt op met tourismenverband grossarl. De pistes die te bezoeken zijn strekken uit van het einde van het dal tot St. Johann im Pongau, alles via gratis skibussen te bereiken. Eten en drinken in een rustige omgeving perfect. Geen disco, maar Oostenrijkse gastfreundschaft en gezelligheid.

  • Alfons
    Alfons 26 november 2009 · 02:00

    Wij gaan januari a.s. voor de derde keer naar Grossarl. De sfeer de gastvrijheid en vriendelijkheid maken dit dorp ( nog niet helemaal ontdekt door de fanatici ) tot het ultieme rustige ski-oord, zonder lallende en schreeuwende toeristen in de nachtelijke uren.

  • Alfons
    Alfons 26 november 2009 · 02:00

    Het eten is over het algemeen goed, maar er is een uitstekend restaurant met traditionele menu\'s, streekgebonden menu\'s, algemene menu\'s en als je het met Hannes de eigenaar goed kunt vinden, doet hij alles voor jullie. Aldus, het beste restaurant van geheel Oostenrijk. Bezoek Rohrerwird am Markt.

  • Alfons
    Alfons 26 november 2009 · 02:00

    Uitstekende faciliteiten voor de jeugd vanaf 4 jaar, nederlandse skileraren leren het kroost van jongs af aan skieen op hun eigen skiweide, opvang voor kinderen is mogelijk. Wat willen we nog meer.

  • Hans Boom
    Hans Boom 27 oktober 2009 · 20:06

    Zowel in de zomer als in de winter een heerlijke omgeving met prachtige almen. Ze noemen het niet voor niets het dal der Almen. De pistes worden zeer goed onderhouden. De hutjes op de berg zijn gezellig en het eten is er prima. Volgend jaar gaan we nog een keer.

  • Anoniem
    Anoniem 17 januari 2009 · 17:38

    vanwege jonge kinderen ben je toch redelijk op hotel en skischool georienteerd en heb je een minder groot gebied nodig. het gebied is praktisch ingericht zodat het niet te veel moeite is om tussen door op de kinderweide te kijken. het dorp heeft niet heel veel te bieden, dit mis je niet want in de hotels is over het algemeen voldoende te doen.

  • Anoniem
    Anoniem 17 januari 2009 · 17:38

    hotel tauern hof is perfect voor jonge gezinnen waar de kinderen redelijk onbeperkt door het hotel hun gang kunnen gaan terwijl er voor de ouders ook goede voorzieningen zijn.

  • Stefan
    Stefan 3 januari 2009 · 21:03

    Het is een heel gemoedelijk dorp. Is heel gezellig. Hotel Hubertushof is echt een heel goed hotel. Lekker eten , vriendelijke eigenaren. Ook voor de niet skiers is het een leuk dorp.

  • bert
    bert 9 december 2008 · 12:52

    Al vele jaren zowel in de zomer als in de winter een prima vakantieadres. De gastvriendelijkheid is werkelijk niet te overtreffen. In voorzieningen in het dorp zijn ruim voldoende voor zowel de zomer als de winter. Zorg in de zomer voor goede wandelschoenen, het dal staat niet voor niets bekend als het \"Tal der (bewirtschafte) Almen\". Probeer een wandeling te boeken met een \"einheimische\". Dan zie je de wandelmogelijkheden pas echt goed en hoef je twee weken het dal niet uit. Voor mij het favoriete vakantie-gevoel.

  • Annemieke
    Annemieke 6 november 2008 · 17:25

    het dorp is echt Oostenrijks, zou iets gezelliger kunnen zijn als er net iets meer is; de straat waar de gondels zijn, is leuk en gezellig; Negatief niet maar wel jammer is dat de muziek in de apres ski vrijwel altijd Duits is; mooie restaurantjes op de piste en heel veel voor zo\'n gebied; jammer dat het zo\'n klein gebied is, maar ons trekt het toch ook al jaren ! We komen ieder jaar weer thuis !

>