Reviews Harrachov

0% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 6.8 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied en goedkoop.

Wat vind jij van Harrachov?

Reviews van gebruikers

michelr
25 december 2013 · 12:30

Voor de eerste keer leuk voor de ervaren skiër niks te beleven, het dorp is knus maar na een bepaalde tijd is er niks te beleven.

Skiles was toen (2003) in gebrekkig Duits, en druk bij de lift.

Dit gebied is leuk voor mensen die eens willen kijken of skiën iets voor hun is, maar omdat er maar een berg is met een paar pistes is dit voor de ervaren skiër niet uitdagend genoeg. Ik zal als ervaren skiër dit gebied links laten liggen, voor de eerste keer kan het leuk zijn.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast493
3 september 2013 · 15:37

Klein gebied met een redelijk sfeervol dorp, na een bepaalde tijd niks meer te beleven in het dorp.

Pistes zijn niet uitdagend voor de gemiddelde skier, maar leuk voor de eerste keer. Skiles is mij zeer slecht bevallen en zeer goede kennis van Duits en Engels is aan te raden, mijn ervaring was dat het communiseren zeer moeilijk was.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Anoniem
30 november 2010 · 21:09

Hartstikke leuk skigebied. Was voor ons de eerste keer wintersport, en we verbleven in hotel Sklar. Het hotel was hartstikke goed, en het personeel erg vriendelijk. Wij waren verkeerd gereden, en waren daardoor pas om 10 uur 's avonds bij het hotel, daar aangekomen werdt ons meteen een welkomstmaaltijd aangeboden! Verder ook erg goed eten in het hotel, genoeg variatie en een goede prijs. Ski’s en dergelijke hebben wij een keer bij het hotel gehuurd, maar dat doen we niet weer, omdat het er zo druk was.
Ik kijk nu al weer uit naar de kerstvakantie, weer naar Harrachov, weer naar Sklar.

Eric Bartels
19 januari 2008 · 23:01

Leuk dorp met veel restaurants. Skipistes zijn goed voor beginners en middelmatige skiers. Markt en winkels uitsluitend met vietnamese mensen die soms opdringering zijn. Verder prima sfeer en leuke apres ski.