BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Hinterglemm

Appartmenten Hinterglemm

Aan appartementen geen gebrek in Hinterglemm. In deze populaire bestemming in het Salzburgerland kan je werkelijk tientallen jaren vakanties doorbrengen zonder een week in hetzelfde appartement te overnachten. Er is natuurlijk een reden waarom Hinterglemm zo ontzettend populair is bij, met name Nederlandse, wintersporters. Het skigebied is groot en gevarieerd, de liften zijn modern, Hinterglemm heeft die gezellige Oostenrijkse uitstraling en volgens velen is de après-ski in dit gebied ’supertoll’! Het zal je dan ook niet verbazen dat appartementen in Hinterglemm ieder seizoen weer uitstekend bezet zijn.

Prijsniveau

Vroeger….tja vroeger stond Hinterglemm een beetje bekend als het kleinere buurdorp van Saalbach. En was het dus wat goedkoper om in een appartement in Hinterglemm te verblijven. Tegenwoordig is daar niets meer van waar. Hinterglemm is gegroeid en is een volwaardige wintersportplaats geworden. Hierdoor is de locatie van je appartement vaak doorslaggevend bij het bepalen van de prijs. Wil je in de dorpskern van Hinterglemm zelf verblijven dan betaal je over het algemeen wat meer voor je appartement dan wanneer je meer aan de randen van het dorp verblijft.

Tips

Hinterglemm is de laatste jaren behoorlijk gegroeid, dus wanneer je een appartement in Hinterglemm boekt betekent dat niet automatisch dat je dichtbij de liften verblijft. De liften gaan wel aan beide kanten van het dal omhoog, dus wachttijden zal je in Hinterglemm niet zo snel meemaken, maar het is dus wel de moeite waard om de locatie van je appartement even goed te checken.

Accommodatie thema's