Après-ski Hinterglemm

Het lijkt erop dat Hinterglemm de après-ski in samenwerking met buurman Saalbach heeft uitgevonden. Uiteraard zijn er meer dorpen die dit claimen, maar laten we het er dan maar op houden dat Hinterglemm de après-ski naar een heel nieuw niveau heeft getild. Aldus vele Nederlandse wintersporters. En misschien hebben ze wel gelijk. De flügel, bier, schnaps en alle andere drank waarvan je de dag erop spijt hebt dat je er één (of vier) teveel genomen hebt tieren welig in de après-ski paleizen van Hinterglemm.

Après-ski tot het avondeten

De après-ski in het dorp dat ook wel liefkozend ’Hintertuttersteinerglemm’ wordt genoemd door de echte stamgasten start eigenlijk al op de berg. Het ene moment zit je nog aan een schnitzel en voor je het weet loop je de polonaise met twee kadetten voor je. Dit circus verplaatst zich na het sluiten van de liften naar het dal om vervolgens verder te gaan op de barren van de echte après-ski tempels.

Après-ski na het avondeten

Wanneer je nog kracht over hebt om jezelf ’s avonds na het diner verder te onderwerpen aan de wetten van koning alcohol, dan kan je in Hinterglemm alle kanten op. Dansen totdat je er bij neervalt. Niet tot de zon opkomt, want dat is ook weer zonde. Hopelijk is de lokroep van de strak geprepareerde pistes van Hinterglemm sterker dan die van die vrouw die je mooi aan het drinken bent.

6 après-ski locaties in Hinterglemm

Goaßstall
12 reviews
Walleggalm
3 reviews
Der Schwarzacher
16 reviews
Hexenhäusl
2 reviews
Zur Dorfschmiede
2 reviews
London Pub
2 reviews

3 clubs in Hinterglemm

Goaßstall
12 reviews
Der Schwarzacher
16 reviews
London Pub
2 reviews

Hinterglemm reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 29 skihuur winkels in Hinterglemm
3
Skilessen
We hebben 38 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.