Heurigenstub'n in Hinterglemm

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.hotel-salzburg.at/

Wat vind jij van Heurigenstub'n?

Evaringen van gebruikers

Gast974
15 september 2014 · 23:30

Heurigenstube is echt een typisch Oostenrijks restaurant. Het zit echt direct in het centrum van Hinterglemm maar valt niet direct op. Wij zijn er eigenlijk per toeval beland maar ik kan zeggen dat dit één van de beste restaurants in Hinterglemm is.
Op de menukaart lazen we iets met een platte voor meerdere personen. Na wat uitleg van het bedienende personeel hebben we voor deze optie gekozen en ik kan je zeggen dat dit echt geweldig goed was!!!
Het bleek dus dat we een hele grote schaal met alleen maar vlees (ik denk wel 6 soorten) kregen met daarbij aardappels of friet en salade!!
Dit gerecht was wel zo goed bereid dat ik alleen maar kan zeggen dat het een aanrader is om hier ook heen te gaan en dit heerlijke gerecht te bestellen (vraag maar gewoon naar een grote schaal vlees ?)

Ook het bedienend personeel was zeer vriendelijke en behulpzaam. Echt een aanrader om eens gezellig en natuurlijk lekker te gaan eten!

Met vrienden
Gast485
13 augustus 2014 · 14:31

Een typisch Oostenrijks restaurant , waar je toch echt de beste spare ribs worden gegeten die je maar kunt vinden, plus super gezellig. Een aanrader.

Reisplanner Hinterglemm

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 29 skihuur winkels in Hinterglemm
3
Skilessen
We hebben 38 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.