BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Hinterglemm

Restaurants Hinterglemm

Van de crème de la crème op culinair gebied tot een gewoon een simpel maar lekker broodje kebab na het stappen, Hinterglemm heeft het allemaal. En niet alleen in het dorp, maar ook op de berg kan je je laven aan al die Oostenrijkse specialiteiten in die gezellige Oostenrijkse berghutten. Het lijkt wel of die berghutten voor veel Nederlanders al voldoende zijn om naar Hinterglemm af te reizen.

Restaurants op de berg

Er zijn in Hinterglemm waarschijnlijk meer pistes die wél een berghut hebben, dan pistes die geen berghut hebben. Oftewel: er staan heel veel gezellige restaurants op de piste in Hinterglemm. Je kan dan ook iedere dag een huttentocht uitzetten in het gebied door te starten met de cappuccino, richting de schnitzel, rechtsaf bij de kaiserschmarrn en uiteindelijk bij de schnaps te eindigen. Want het is opvallend hoe vloeiend de restaurants op de berg, zonder dat je het doorhebt, ineens verworden tot vrijplaatsen waar de apres-ski van die dag een kickstart krijgt.

Restaurants in het dorp

Wanneer je op de berg bent uitgegeten en de liften dicht zijn dan kan je in het dorp zelf ook je lol op. In de duurdere hotels kan je je genieten van de echte culinaria, maar ben je gewoon op zoek naar een goede schnitzel dan kan je ook prima in Hinterglemm terecht. Voor degenen die de après-ski van bijvoorbeeld de Goassstal uit komen rollen en het verschil tussen een kroket en een oester toch niet meer proeven kan je altijd nog aan de pizza of de kebab. Hinterglemm heeft restaurants voor iedere portemonnee.

8 restaurants in Hinterglemm

23 pisterestaurants in Hinterglemm

Hinterglemm reisplanner