BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Hirschegg

Reviews Hirschegg

71% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.2 op basis van 3684 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, kindvriendelijk en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Weinig après-ski

Wat vind jij van Hirschegg?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast222
    Gast222 1 februari 2017 · 18:06

    Eind januari 2017 drie dagen geskied. 80 cm sneeuw in dal, 110 op de berg. Knalblauwe lucht, weinig wind. Groep met 16 personen verschillend niveau skiërs. Pistes voor elk wat wils! Makkelijk naar andere ski-gebieden te komen. Diverse restaurantjes op de berg, wel aan de prijs, maar is overal zo. Degenen die les hadden waren erg tevreden. 8 u rijden van en naar NL (omg. R'dam). In weekend wel wat drukker voor de liften, maar het was ook uitzonderlijk mooi wintersportweer.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • StevenVanGeelen
    StevenVanGeelen 20 februari 2016 · 20:59

    Kleinwalsertal is een heel leuk skigebied en is goed te doen voor zowel beginner als gevorderde. De skileraren in Kleinwalsertal zijn ook erg aardig. Het enige nadeel aan het Kleinwalsertal erg duur is qua hotels, skipassen, etc. Een tip voor als je nog een hotel zoekt: hotel Birkenhöhe. Een perfect hotel met zwembad!

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Martina
    Martina 3 maart 2009 · 21:19

    Wij hadden een prachtig appartement aan de Piste.... Vier Jahreszeiten - Alt Heidelberg. Het was er super schoon, met broodjesservice en hele aardige mensen.

  • Martina
    Martina 3 maart 2009 · 21:19

    Klein en gezellig skigebied, nog ?t Oostenrijks. De skihuur was bij een wat oudere man, niets was te veel. Als de ski\'s niet goed waren, moesten we gelijk terugkomen. Hij zou het wel allemaal regelen. In Hirschegg zijn mooie blauwe pistes voor beginners en leuke rode pistes voor de ervarener ski? Het gebied is niet groot maar je kunt naar Mittelberg ski?of met de skibus naar Riezeln gaan. De Kanzelwand is prachtig om te ski? Wij waren in Hirschegg tijdens de Krokusvakantie. Het was gezellig druk en geen file bij de liften.

  • Martina
    Martina 3 maart 2009 · 21:19

    De prijzen zijn hier een stuk lager. Ik zou bijna zeggen..... als vanouds. Je kunt hier nog leuk een drankje nuttigen of lekker uit eten gaan zonder dat het je een vermogen kost.

  • Martina
    Martina 3 maart 2009 · 21:19

    De skischool was goed. Niet Nederlands, ook niet Nederlands gesproken, maar dat was helemaal niet nodig..... de kinderen (7-12 jaar) begrepen het allemaal perfect. De skileraren begeleiden de kinderen heel goed en de meesten hebben veel ervaring. Er werd gezellig gedold. Als een kind naar een hogere of lagere klas moest, dan gebeurde dat ook in goed onderling overleg. De grootte van de skiklasjes werd goed in de gaten gehouden.

  • Sonja Kroes
    Sonja Kroes 30 december 2007 · 14:30

    Hirschegg is echt een klein gezellig bergdorpje met een plaatselijk cafeetje en een klein bakkertje en supermarktje. De mensen zijn over het algemen gastvrij en vriendelijk.

>