BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Plattenalm Hochkrimml

Plattenalm in Hochkrimml

(6 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.plattenalm.at/
Adres
Hochkrimml 123
5743 Hochkrimml

Wat vind jij van Plattenalm?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast978
  Gast978 10 januari 2020 · 16:32

  Prima om te lunchen maar wel vrij druk rondon de lunch. Menu is goed voor pasta, pizza, schnitzel, worst en gebak. In de avond stuk rustiger en gezelliger. Positief is dat ze een zeer smakelijke gluten-vrije schnitzel hadden wat onze dochter zeer gelukkig maakte (personeel ook zeer behulpzaam in uitzoeken wat wel/ niet gluten bevat).

 • Gast993
  Gast993 2 februari 2019 · 15:11

  Gezellig sfeervol restaurant. Overdag vrij druk met lunch, maar heerlijk eten en erg vriendelijk personeel. Wij komen er al jaren voor de lunch en avondeten. Tijdens avond eten is er een relaxte sfeer.

 • Gast993
  Gast993 2 februari 2019 · 15:09

  Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Komen hier erg graag.

 • Gast639
  Gast639 31 augustus 2018 · 14:50

  Gezellig restaurant, lekker eten. Betaalbaar en aardig personeel. Wij komen hier al jaren.

 • Gast269
  Gast269 1 maart 2017 · 11:24

  Op het eerste gezicht een gezellig restaurant met groot terras, dat uitnodigt om te lunchen. Ja, het was druk, maar dat heb je tijdens de voorjaarsvakantie. Het restaurant werkt op basis van zelfbediening. Wij hadden voor ons samen 1 grote pizza besteld. Deze werd vrij vlot bereid. Het eten is geen culinair hoogstandje, maar de pizza smaakte beste oké. Een uur na de lunch kregen we beide last van maagkramp en misselijkheid, die gedurende de middag erger werd. Het eindigde met een vervelend ritueel boven de toilet. We hebben de hele avond ziek in ons bed gelegen. De volgende ochtend voelden we ons gelukkig een stuk beter en zijn gaan skiën. Ik wilde het restaurant toch teruggeven wat er was gebeurt. In mijn ogen zijn we ziek geworden van de pizza. We hadden die dag niets anders gegeten en geen alcohol genuttigd. Misschien waren er meer mensen ziek geworden. Toen ik met de restaurantmanager hierover in gesprek wilde gaan, werd direct de deur in mijn gezicht dichtgegooid. De dame in kwestie onderbrak mijn verhaal en vertelde dat het onmogelijk was dat wij ziek waren geworden van de pizza. Zij gebruikten alleen maar verse ingrediënten, de pizza's werden dagelijks vers bereid, kortom, onmogelijk dat dit de oorzaak was. Daarmee was voor haar de kous af en wilde zij het gesprek beëindigen. Toch weer kenmerkend dat iemand bij een signaal zoals ik dat wilde geven, direct in de verdediging schiet en de deur sluit voor een dialoog. In plaats van open te staan, enige vorm van empathie te tonen en bereid zijn te onderzoeken wat er precies aan de hand zou kunnen zijn. Jammer, want voor mij een reden om voortaan elders te gaan lunchen.

 • Daffie
  Daffie 28 september 2016 · 16:45

  erg massaal, druk en onoverzichtelijk. vrij prijzig.

Hochkrimml reisplanner