Sahnealm in Hollersbach

Krijgt een 8 op basis van 4 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.sahnealm.at/

Wat vind jij van Sahnealm?

Evaringen van gebruikers

Gast670
1 december 2018 · 18:52

Sahnealm is een leuk restaurant, met vriendelijke mensen. Een minpunt, het gaat veel te snel met eten, je hebt de soep nog niet op of ze staan al met het hoofdgerecht voor je neus. Binnen het uur sta je weer buiten, dat is jammer!! Misschien kunnen ze daar wat meer rekening mee houden.

Gast303
7 augustus 2015 · 16:11

Je kan niet om de Haxe van oma Erica heen. Die moet je echt proeven. Wel voorbereid zijn op de grote portie (restjes meenemen is heel gebruikelijk). Echt Oostenrijks familie restaurant waar veel locals ook even komen eten. Zeer vriendelijk personeel. mooi gelegen met uitzicht op de bergen. Wij laten ons altijd halen.

Met familie
Gast604
11 juni 2015 · 03:36

We komen als familie bijna 50 jaar in Hollersbach,en de vakantie is niet compleet geweest als er niet minimaal 1x gegeten is in de Sahnealm.
Het eten is prima en zeer betaalbaar ,en door de snelle bediening
Is het ook goed toeven met kleine kinderen.
Als je niet zo goed het bergweggetje durft te rijden wordt je gehaald en gebracht vanaf je logeeradres zonder extra kosten.

Met familie
Gast485
13 augustus 2014 · 15:12

Klein familie restaurant met oma en opa in de keuken en dochter in het restaurant. Gewoon de echte Oostenrijkse sfeer (ook vele locals komen er eten).

Hun specialiteit de ““Gegrillte Schweinshaxe mit Knödel und Sauerkraut””. Ook de prijzen zijn heel laag (de eerste keer gingen wij er met ze negenen eten en waren minder dan €100,- kwijt, dit was incl drank en dessert) .
Het restaurant zit halverwege een bergweg (net buiten het dorp) en om niet met een biertje of zelf gestookte schnapps te moeten rijden hebben zij een busje rijden die je bij je appartement of chalet komt ophalen en na het eten ook weer wegbrengt. In februari zitten wij weer in het dorp en wij gaan er zeker weer enkele keren heen in die week

Reisplanner Hollersbach

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 8 skihuur winkels in Hollersbach
3
Skilessen
We hebben 40 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.