BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Hopfgarten im Brixental

Accommodaties Hopfgarten im Brixental

Hopfgarten is een wat groter plaatsje in het Wilder-Kaiser/ Brixental, maar het aanbod aan hotels, appartementen, pensions en chalets is hier kleiner dan in de buurdorpen Westendorf en Söll. Het oude marktdorp heeft wel een goede verbinding naar het skigebied, met een gondelbaan die in twee etappes naar de Hohe Salve gaat. Omdat het dorp wat groter is ligt niet alle accommodatie in Hopfgarten in de buurt van de lift. Voor de echte après-ski moet je niet in Hopfgarten verblijven.

Prijsniveau

Over het algemeen liggen de prijzen van de verschillende accommodaties net even wat lager dan in de meer populaire buurdorpen Westendorf en Söll. Het dorp is wat rustiger, heeft wat minder après-ski en houd er ook rekening mee dat de dalafdaling naar Hopfgarten vaak in slechte conditie is.

Tips

Hoewel er niet zoveel keuze is aan accommodatie in Hopfgarten in vergelijking met andere dorpen in de Skiwelt, kan je uiteraard nog wel enkele mooie hotels vinden. Zo is hotel Fuchs een goede keuze en ligt hotel Unterbräu net boven het dorp.

Accommodatie thema's