BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Hopfgarten im Brixental

Appartmenten Hopfgarten im Brixental

In Hopfgarten heb je een aardig aanbod van appartementen. Niet zoveel in vergelijking met buurdorpen Westendorf en Söll, maar wanneer je van rust houdt dan is een appartement in Hopfgarten een hele goede keuze. Ondanks dat het in Hopfgarten niet zo druk is, moet je zeker wanneer je in de vakantieperiodes een appartement wilt boeken er wel op tijd bij zijn. De Skiwelt is een populair skigebied en ook in Hopfgarten zijn de appartementen in het hoogseizoen snel volgeboekt.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de appartementen in Hopfgarten is lager dan dat van andere populaire dorpen in de Skiwelt. Hopfgarten is een wat groter dorp, waar niet zo heel veel gebeurt, maar met de Salvenbahn heeft het dorp wel een goede verbinding met het skigebied. Uiteraard hangt de prijs van het appartement ook weer af van de ligging en het luxeniveau.

Tips

Hopfgarten is een relatief groot dorp, dus niet alle appartementen liggen op loopafstand van de liften. Iets buiten het centrum van Hopfgarten liggen de appartementen van Tirolerhof. Hier vind je gemoedelijke appartementen, maar wel wat verder van de lift. Dichterbij de Salvenbahn liggen de appartementen van Altes Gericht.

Accommodatie thema's