Après-ski Hopfgarten im Brixental

Hopfgarten is niet het drukste dorp van de Skiwelt, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niet gezellig kan après-skiën. En ok, het is niet zo uitgebreid, bruisend en druk als je het vergelijkt met wat er bij de buren in Westendorf gebeurt, maar goed, je kan in Hopfgarten zeker een gezellig biertje drinken.

Après-ski tot het avondeten

De après-ski in Hopfgarten begint al op de dalafdaling. Wanneer deze open is (de dalafdaling van Hopfgarten is niet altijd in optimale conditie), dan is de Sunnseithütte de plek waar de eerste pilsjes genuttigd worden. Niet teveel uiteraard, want je hebt nog een aardig stukje skiën voor de boeg totdat je aankomt in het dal. Daar gaat het feest verder in de Rundell.

Après-ski na het avondeten

Apres-ski betekent zoveel als ‘na het skiën nog even gezellig een biertje (of twee) drinken’ en dat hebben ze in Hopfgarten goed begrepen. In andere woorden: in Hopfgarten gebeurt er 's avonds niet meer zoveel op het gebied van après-ski. Wil je nog tot diep in de nacht door, dan kan je beter de taxi naar Westendorf pakken.

2 après-ski locaties in Hopfgarten im Brixental

Rundell
Sunnseithütte

Hopfgarten im Brixental reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 22 skihuur winkels in Hopfgarten im Brixental
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.