Chalets Hopfgarten im Brixental

In Hopfgarten heb je niet bijster veel chalets liggen. Je hebt hier bij een verblijf meer keuze uit hotels, appartementen en pensions. Hopfgarten is een wat rustiger dorp, waar je wel met de Salvenbahn direct aansluiting hebt op het skigebied van de Skiwelt. In Hopfgarten verblijf je niet voor de bruisende après-ski, daarvoor moet je naar een van de andere dorpen in de Skiwelt, zoals Westendorf.

Prijsniveau
Het prijsniveau van chalets in Hopfgarten ligt net even wat lager dan dat van chalets in de meer populaire dorpen in de Skiwelt. Dat komt onder andere omdat het in Hopfgarten net even wat rustiger is en daardoor misschien ook iets minder toeristisch (voor zover je daarvan kan spreken in een populair gebied als de Skiwelt).

Tips
In Hopfgarten heb je niet zo heel veel keuze uit chalets, maar ben je nou met een grotere groep op zoek naar een chalet in Hopfgarten dan is chalet Sonnenalp misschien wel een optie voor je. Een mooi groot chalet op loopafstand van de Salvenbahn die je direct het gebied van de Skiwelt in brengt!

Zoek met uitgebreide filters
chaletArtiHome
Fantastisch
34x bekeken
10
Details
5 slaapkamers (160m²)
€ 10880
(€ 5440 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)