Hotels Hopfgarten im Brixental

Ondanks dat je in Hopfgarten niet zo’n breed aanbod van hotels hebt in vergelijking met andere dorpen in de Skiwelt, kan je er toch wat gemoedelijke hotels vinden. Als je in Hopfgarten in een hotel verblijft, verwacht dan een rustig dorp met weinig après-ski. Vooral families die niet echt op zoek zijn naar drukte zullen het goed naar hun zin hebben in een hotel in Hopfgarten.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Hopfgarten ligt over het algemeen iets lager dan dat van hotels in de nabijgelegen meer populaire dorpen zoals Westendorf en Söll. Het gebrek aan apres-ski en eigenlijk ook wel een dalafdaling die niet altijd helemaal top is zorgt er voor dat hier voor de hotels niet de hoofdprijs wordt gevraagd. Uiteraard is het wel zo dat hotels in het hoogseizoen in Hopfgarten natuurlijk meer kosten dan buiten de vakanties.

Tips

Hoewel er niet zoveel keuze is aan accommodatie in Hopfgarten in vergelijking met andere dorpen in de Skiwelt, kan je uiteraard nog wel enkele mooie hotels vinden. Zo is hotel Fuchs een goede keuze en ligt hotel Unterbräu net boven het dorp.

Zoek met uitgebreide filters
hotelGasthaus Mamooserhof
Fantastisch
84x bekeken
8.6
Details
ontbijt1 slaapkamer (18m²)
€ 1311
(€ 656 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
hotelSportresort Hohe Salve ****
Fantastisch
66x bekeken
9.1
Details
ontbijthalfpension1 slaapkamer (32m²)
€ 3271
(€ 1636 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)