BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Ischgl

Après-ski Ischgl

Er zijn weinig plaatsen in de Alpen waar de après-ski zo bruisend is als in Ischgl. Zowel op de piste als in het dorp gaat het dak er van twee uur ‘s middags tot een uurtje of vier ‘s nachts helemaal af. Het is niet voor niets dat Ischgl ook wel het ‘Ibiza van de Alpen’ wordt genoemd en is hun slogan ‘Relax. If you can.’

Après-ski tot het avondeten

Het feest start al om een uurtje of twee ‘s middags op de berg bij de Paznauner Thaya. Traditionele après-ski in de open lucht waar een paar honderd tot een paar duizend man helemaal uit z’n dak gaat. In het dorp kan je terecht in de Kühstall, de Schatzi, de Trofana Alm, Niki’s Stadl of de Romantica Hütte. En dan vergeten we nog wel wat tenten te noemen. Overal gaat het los!

Après-ski na het avondeten

Als de stofwolken van de apres-ski in de middag zijn opgetrokken maakt Ischgl zich klaar voor de nacht. De Fire&Ice, Trofana Arena en de Pacha zijn de echte clubs met top DJ’s en soms live muziek. Meer traditionele après-ski vind je in de Kuhstall. Wanneer je de verleidingen van de après-ski van Ischgl weet te weerstaan heb je de volgende ochtend het hele skigebied voor jezelf!

8 après-ski locaties in Ischgl

6 clubs in Ischgl

Ischgl reisplanner