Drukte Ischgl week 2 2011

Dit onderwerp gaat over de bestemming Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Volgende week naar Ischgl! Is iemand bekend met de drukte op de pistes tijdens deze week na de vakantie? En zitten de kroegen dan een beetje vol?

Ischgl zal, gezien het de mondaine uitstraling en vele buitenlanders volgende week wel redelijk vol zitten, maar bij de liften is het er nooit extreem druk. Vooral als je eenmaal boven bent zijn er, zelfs in de topweken, bijna geen wachtrijen. Have Fun! Ischgl is geweldig, en vooral de dalafdaling naar Samnaun.

als je eenmaal in Ischgl bent geweest hoef je nergens anders meer heen te gaan. Prachtig ski gebied veel après ski gelegenheden en een goed nachtleven! Met kerst en oud& nieuw geweest, eind maart lekker nog een weekje!

Ischgl zit altijd vol…doch , buiten wat aanschuiven aan de Silvretta-baan is het nooit druk aan de liften zelfs niet in de vacanties.

Tip, neem de dorftunnel en ga naar boven met de Fimba-baan, nooit aanschuiven.

En 's avonds zit de Kuhstall altijd vol ! Ambiance verzekerd.

Ben al meerdere keren naar Ischgl geweest. Het is er altijd wel druk, zonder dat je er last van ondervindt. Indien je niet al te vroeg de piste opgaat, kan het 's ochtends wat drukker zijn bij de lift, maar ook daar vallen de wachttijden reuze mee.

Doordat er boven, op een enkeling na, geen sleepliften zijn, zijn de wachttijden daar alleszins acceptabel. De pistes zijn overigens, ongeacht of het al dan niet gesneeuwd heeft, fantastisch. Door de overal langs de pistes geplaatste sneeuwkanonnen, is men in staat om te allen tijde de pistes goed te prepareren.

Voor wat betreft de apres ski, ben ik nog niets beters tegengekomen. Het begint al boven op de piste bij de Paznauner Taja, waar je aan het eind van de dag, voor het je aan de dalafdaling begint even gezellig een feestje kunt bouwen. In het dorp zelf zijn meerdere goede apres ski gelegenheden: de Kuhstall (mijn favoriet), Schatzi Bar, Nikki’s Stadl, Trofana Alm, etc., etc.

Kan alleen maar zeggen de je een uitstekende keus hebt gemaakt en wens je veel plezier. Hoop er zelf dit jaar ook nog naartoe te gaan.

Ischgl altijd leuk.
Nu 8 keer geweest, nooit meer wat anders. St. Anton is helemaal niets vergeleken met Ischgl!
Goeie gondels 8 zitters en zelfs een 10 zitter, maar 1 sleeplift boven die je niet hoeft te nemen.
Altijd goeie sneeuw zelfs half maart.
Apres ski is hier in overvloed, zeker veel duitse apres ski, erg gezellig.
Ook veel discotheken en club’s zijn hier te vinden.
Met een grote groep vind je hier ook altijd plek om wat te eten. Schnitzelba, burger king, shoarmatent, en gewone restaurands.
Nooit meer wat anders !

Al veel plaatsen bezocht, maar Ischgl blijft favoriet ook de après-ski in de kuhstal ik ben er nu 4 keer geweest en als we onderdak kunnen vinden gaan we dit jaar weer.
Weet er iemand nog een zimmer frei voor 4 personen van 18 t/m 23 februari 2011 in of rond Ischgl?

Kom al 14 jaar in Ischgl. Altijd gezellig ook zonder apres ski. Wenig gezellige hutten in skigebied. Hiervoor moet je in Valgardena zijn.
Jammer van de vele snowboarders maar die moeten ook ergens zijn. Mooi lange afdalingen en goede sneeuw.

Plaats een reactie