Openingsweekend

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ischgl

We gaan normaal een week later, maar besloten in onze wijsheid nu eens het openingsweeked te kiezen. Een aantal van ons hebben een vliegticket en nu met veel pijn en moeite een appartement buiten het centrum gevonden. Ik hoopte last-minute wel iets bij te boeken. Dat ging altijd prima, maar heel Ischgl zit een week eerder blijkbaar overvol.
De apres-ski was altijd al vrij druk, maar zal nu wel helemaal afgeladen zijn. Ook bij de liften en op de pistes vermoed ik. Iemand ervaringen met het openingsweekend?

wij gaan elk jaar van donderdag tem zondag. De zaterdag is de drukste dag dan. Maar spreken van overvolle pistes doen we zeker niet. De apres ski is een ander paar mouwen. Daar zal het wel op de koppen lopen zijn. Maar het blijft natuurlijk heel leuk.
Veel plezier

Wij gaan dit jaar ook voor het eerst naar het openingsweekend van do t/m zo. Ben erg benieuwd! Het schijnt een hele ‘happening’ te zijn! In april al een hotel geboekt op :-)
Heel veel plezier!

Al verschillende malen meegemaakt, het openingsweekend, vorig jaar met de scorpions ! Het is altijd druk in Ischgl,maar inderdaad met de opening zit alles vol,doch op de piste valt dit zker nog mee, behalve op zaterdag,den ‘Apres’ is druk maar ‘top’ !

Plaats een reactie