Kappl of See paasvakantie

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ischgl

We zouden in de paasvakantie (26/03 - 1/04 ) normaal naar Ischgl gaan maar wegens de drukte kiezen we voor Kappl of See omdat de dochter meegaat (6jaar). Welk skigebied van de 2 zouden jullie verkiezen?
See lijkt aantrekkelijk omdat ze voordelen aanbied die Kappl niet bied…extra dagje skien op zaterdag, gratis waxen, noorderlijke hellingen… maar welke is de leukste??

Ga al jaren met Pasen skiën in Kappl. In principe sluit See sneller dan Kappl, maar dit jaar zal er wel voldoende sneeuw liggen. Beide skigebieden zijn héél rustig om te skiën. Je moet nergens aanschuiven. Voor een hele week skiën vind ik de gebieden wel iets te klein.

Ischgl is inderdaad drukker maar dit valt met Pasen altijd wel mee. Heb (muv de lift die vertrekt aan de Kuhstalle) nog nooit langer dan 5 minuten moeten aanschuiven. Eenmaal boven zijn er eigenlijk nooit wachtrijen. Bovendien kan je met de duurdere skipas de andere gebiedjes uit de vallei ook bezoeken.

Idd drukte valt erg mee in Ischgl. Neem gewoon de skipas voor het gehele Paznauntal. Alle gebieden ligeen dichtbij en kan je ook Galtuer mee pakken. Al meerder keren geweest met Pasen ook toen die veel later viel. Alle keren sneeuw genoeg en rustig.

May the ski force be with you !!

Plaats een reactie