Waar lekker eten

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ischgl

Ik ga over 2 weken naar Ischgl waar de apres ski natuurlijk goed geregeld is. Maar ook willen we natuurlijk lekker eten. Hebben jullie nog goede adressen die we moeten bezoeken. De duurdere hotels slaan we liever over ;)

Bedankt voor jullie input!

Shoarma bij de Kuhstahl, hamburgers bij de burgerking of een pizza bestellen in de champagnehutte!
(Weet dat boven de kuhstahl een betaalbaar restaurant zit, maar altijd wel erg druk en in een hotel)

Baraffala, Eggerstuberl, Grill Alm. Prima betaalbaar en goed eten. Je gaat in een rustige periode, maar zelf reserveer ik altijd even. Het kan nogal druk zijn. Overigens kun je ook gezellig in de Trofana Alm eten. 😉

I can stick uphill ice, on my saucer...

Ter info de restaurants van de “duurdere hotels” zijn uitermate betaalbaar hoor.

Heel lekker en betaalbaar in Hotel Post. Wel best reserveren de dag voordien of voor vertrek van je skidag. Leuk is de live music met veel ambi later op de avond.
https://www.sonne-ischgl.at/de/restaurant.html

Kitzloch aan de Pardatschgrat Bahn
https://kitzloch.com

Schatzibar
Na de après ski kan je daar lekker smullen vanaf 20u30. €8,10 voor pizza Margherita
http://www.elizabeth.at/uploads/tx_bh/pizza_schatzi_15_16.pd…
http://www.elizabeth.at/de/hotel/schatzi/

Trofana Alm
Ook na de après ski
http://issuu.com/icc_werbeagentur/docs/trofana_alm_speisen_2…

Sporthotel Silvretta (boven Kuhstall)
http://sporthotel-silvretta.at/silvretta-plus/#baerafolla…

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Ik zit er nu, heb al gemerkt dat verschillende restaurants geen reserveringen aannemen. Vandaag zaten we in die boven de kuhstall, gister in la candela, en je wordt op dergelijke plekken dan ook zo snel mogelijk weer de deur uitgewerkt: het hoofdgerecht komt nog vóór het voorgerecht op is, en als je zegt dat je geen desert hoeft krijg je de rekening al zonder ernaar te vragen. Het kan misschien aan de tijd liggen, maar tot nu toe ben ik niet zo te spreken over de restaurants in ischgl.

@Juul, dat heeft misschien met de drukke kerstweek te maken, want ik herken helemaal niet wat je schrijft.

Bärafalla (boven de Kuhstall) is ook één van mijn favorieten. Soms even wachten aan de bar. Prima alternatief is Salz & Pfeffer. Ook hotel Sonne kan ik aanbevelen (kalfsschnitzel). Tenslotte (ook al genoemd) raad ik de spareribs bij Kitzloch aan.

Wij gaan altijd eten bij la Candella, prima piza’s. In januari kun je vaak met een grote groep nog wel reserveren maar in Maart is dat altijd vroeg komen en snel weer weg.

La candella is idd prima ! niet alleen voor Pizza’s ,geweldig sympathieke Chef ,verder een toprestaurant, zeker niet duur, is rechtover La Candella : Salnerhof !. En ook zeer goed, maar wel een kleiner restaurant : Typisch Tiroolse keuken (en opdiensters ! ) Restaurant Loba : klein straatje links effe voorbij de Dorftunnel !
Restaurant Nevada voorbij de Shatzi aan de parking is ook zeer goed, ruime keuze.
Verder, ik kom ook al jaren ,verschillende keren per jaar zelfs, in Ischgl, ben ik nog nooit ‘buitengekeken’ in een Restaurant,dus 1 van voorgaande reacties zal echt aan de drukte liggen

Pizzeria La Nona was was erg lekker, en wat verderop hotel/restaurant Tannenhof. Maar die ligt of ca. 2 km afstand.

Plaats een reactie