Goedkoop onderkomen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ischgl

Hallo!

Er zijn binnen onze vriendengroep plannen om komende winter Ischgl eens aan te doen! We zijn op zoek naar een goedkoop onderkomen, liefst groepsaccommodatie, maar dat hoeft niet.

Heeft iemand ideeën?

Galtur of Kappl

Aanrader is Edelweis/Schmuckkastl fam Zangerl in Mathon, kamers vanaf 2 personen t/m Fereinwohnung(met keukentje) echt super vriendelijke en gastvrij echtpaar en zo’n uitgebreid en lekker ontbijtbuffet zoals je nog nooit hebt gehad voor slechts 48 euro pp per nacht, verder typisch Oostenrijkse aankleding wij waren er met pasen en was echt toppie op slechts 4 km van Ischgl en de liften. Neem bij drukte in Ischgl de Fimbabahn naar Sammaun(Zwitserland) voor maagdelijke witte pistes met de piste bijna voor jezelf(zelfs met Pasen)ik heb daar met Pasen met verse poedersneeuw gewoon gesurft op de sneeuw met mn board! De aprez ski is ook erg leuk in Ischgl: overdag Taya hutte(piste) en eenmaal beneden Feuer en Eis en 's avonds eventueel club onder Hotel Post, Schatzi en als afsluiter Pascha onder Hotel Madlein

Gidis Hof, pal naast de Silvrettabahn in Ischgl kan ik aanbevelen. Afgelopen week prima vermaakt met belachelijk goede sneeuw daar!

Lekker Nederlands… het duurste dorp van Oostenrijk uitzoeken en dan een zo goedkoop mogelijke accomodatie willen…

Ischgl is duur, maar niet het allerduurst. Maar goedkoop zal het er in inderdaad niet worden

Probeer Haus Bergkristall eens

@Harry Winterberg, de sneeuw daar was echt niet belachelijk goed hoor, de sneeuw was normaal… alleen als je winterberg gewend bent is het al snel belachelijk goed!

Plaats een reactie