Wie wil mee op skisafari in Ischgl op 11/12/13 maart?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Omdat we afgelopen winter een bijzonder goede ervaring hadden met een skisafari in Val Gardena, hebben we dit jaar weer een wintersport bestemming uitgezocht waar skisafari’s worden georganiseerd: Ischgl.

Nu blijkt het echter onzeker te zijn of deze skisafari wel door kan gaan, omdat er nog te weinig deelnemers zijn. Wij zouden dat heel jammer vinden, daarom zoeken we via deze oproep meer deelnemers voor de safari. Dus mocht je in deze periode in Ischl zijn… Het is echt geweldig leuk: je gaat 3 dagen met een skileraar en een groepje van jouw niveau het hele gebied door. De leraar neemt je mee naar de beste eettentjes en geeft je goede tips om je skitechniek te verbeteren. Wij hebben hier vorig jaar erg veel van geleerd, zonder voortdurend met ‘oefeningen’ ed bezig te zijn. Bovendien is het ook erg gezellig; aan het eind van de dag nog wat apres skieen met zijn allen. En dat voor maar € 119 pp (en nee , we hebben geen aandelen in de organisatie :) )

Misschien ook nog goed om te melden wat ons niveau is: vorig jaar waren er 3 niveau’s / groepen, en wij zaten in de snelle groep. We hebben zo’n 8 weken ski ervaring we zijn altijd les blijven nemen. We vinden het vooral leuk om tochten te maken.

Hebben jullie al veel volk? En welke leeftijden zitten daar zoals tussen? Gaan jullie met een bus?

Nee, helaas zijn er geen boekingen bij gekomen, dus het lijkt niet door te gaan. Tenzij jij je met 4 man aanmeldt, dan maken we een goede kans denk ik. Het is trouwens alleen 3 dagen op pad met een gids, er zit geen busreis bij. De reis en accommodatie moet je zelf regelen. Zie voor meer info ook http://www.snowemotion.nl/

Ski safari in Ischgl ?Dat duurt max 1 dag vanwege het beperkt aantal pistes !

Plaats een reactie