BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Ischgl

Hotels Ischgl

Ischgl telt bijzonder veel hotels. Je vindt in Ischgl bijzonder veel viersterren, viersterren superior en zelfs een vijfsterrenhotel. De meeste hotels vind je in het compacte centrum van Ischgl. Het is daardoor nooit ver lopen naar de liften of de après-ski. Vrijwel nergens in de Alpen vind je zo’n groot aanbod van hotels in het luxere segment. Het ene hotel heeft nog grotere wellness faciliteiten dan het ander!

Prijsniveau
Het prijsniveau van de hotels in Ischgl is hoger dan gemiddeld. Bij sommige hotels kan je per nacht wel een half maandsalaris stuk slaan. Maakt het de hotels in Ischgl duur? Nee, dat ook weer niet, want je krijgt wel waar voor je geld. Maak een keuze uit een van de vele wellness, kinder, familie of een van de andere hotels die Ischgl rijk is en je beleeft absoluut een topvakantie!

Tips
De wellness faciliteiten zijn zeer goed in de Trofana Royal en Madlein. Beide hotels beschikken met de Trofana Arena en de Pacha ook over twee bruisende nachtclubs waar je nog tot diep in de nacht door kunt halen. Net boven hotel Trofana ligt de Trofana Alm, een van de places to be tijdens de après-ski. Hetzelfde geldt voor hotel Romantica, waar je zo vanuit de après-ski in de Romantica Hütte je kamer in kan rollen. Voor families is het hotel Seiblishof aan het einde van de dorpsstraat een aanrader.

Accommodatie thema's