Paznauner Taja in Ischgl

Krijgt een 8.9 op basis van 7 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.paznauner-taja.at/

Wat vind jij van Paznauner Taja?

Evaringen van gebruikers

Gast378
25 februari 2018 · 11:01

Kun je vanaf daar ook geheel met de liften naar beneden komen of moet je via rood

Gast944
7 maart 2017 · 18:44

Altijd gezellig!!!

Gast879
12 februari 2017 · 14:59

Fantastische sfeer, apres-ski in de open lucht, helaas om 16:00 al afgelopen, zodat iedereen nog de piste afkomt. Aanrader!!

Gast386
5 januari 2016 · 10:24

Heerlijk om hier rond 1400 uur een biertje te doen in het zonnetje. Mocht je willen zien hoe het er uit ziet, zoek dan de webcam van de Paznauner Taja eens op rond 1500 uur.

Met familie
Arjenadmin
11 maart 2015 · 10:57

De Paznauner Taja is de place to be als het gaat om après-ski òp de berg in Ischgl. Vanaf een uurtje of twee 's middags stroomt het echt goed vol en misschien heeft er ooit een dak op de Taja gezeten, maar dat werd er iedere middag weer afgeblazen. Aan het einde van de dag mag je samen met honderden anderen proberen om heelhuids beneden te komen. Je hebt namelijk nog een lange dalafdaling voor de boeg (eventueel kan je bij het middenstation van de Fimba of de Silvretta instappen om het laatste deel per lift te doen).

Voordat het geluid naar niveau 10 gaat kan je in de Taja ook prima eten. Echte Oostenrijkse kost voor prima prijzen. Misschien zelfs nog wat goedkoper dan het gemiddelde in Ischgl.

skibeest
15 september 2014 · 07:57

Hoewel je hier ook uitstekend kunt eten is de Taja meer een plek voor een feestje. Aan het eind van de dag is het hier dan ook steevast raak. Een DJ met een geluidsinstallatie waar de Stones zich niet voor zouden schamen en die volgens mij wordt gebruikt om bij zware sneeuwval lawines naar beneden te laten komen, zorgt dat de stemming er goed in komt.
Wel opletten als je aan het eind van het feestje met de horde mee naar beneden gaat, een niet onbelangrijk deel van het rapalje heeft iets meer liquide versnaperingen tot zich genomen dan goed voor hun is en schat daardoor de doorgaans matige skivaardigheden wat te hoog in. Er zijn een aantal mogelijkheden om de drukte wat te mijden. De eerste is een kleine omloop in piste 37, juist het stuk waar het iets stijler wordt (en drukker en gevaarlijker) ga je dan omheen. Verderop staat dan gebruikelijk een rij voor de Schwarzwasser lift maar daar ga je gewoon langs. Er loopt een vals plat pad langs de lift waar je met een paar schaatslagen zo af bent (en boarders kunnen gewoon lopen natuurlijk). Een ander alternatief is met de Paznauer Thayabahn omhoog en dan terug naar Idalp (moeten nog wel de liften draaine uiteraard)

Met vrienden
iSKI
27 augustus 2014 · 19:56

Topper onder de bars op de piste. Op de middag een ideale uitvalsbasis voor de lunch. Niet duur. Standaard prijzen. Vanaf 14u met dj en full ambi.

Met vrienden

Reisplanner Ischgl

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 17 skihuur winkels in Ischgl
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.