BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Ischgl

Restaurants Ischgl

In Ischgl vindt iedereen eigenlijk wel een restaurant naar z’n gading. Van Burger King tot culinaire hoogstandjes, alles is wel te vinden in dit bruisende dorp in het Paznauntal. Uiteraard vind je hier nog meer dan voldoende restaurants waar ze de klassieke gerechten als de schnitzel en gröstl serveren, maar je kan in Ischgl ook de echte topkwaliteit vinden.

Restaurants op de berg

Het epicentrum van Ischgl is de Idalp. Hier vind je een gigantisch restaurant met zowel zelfbediening als ‘normale’ bediening. Wil je meer op stand eten dan is het Alpenhaus de plek waar je je thuis voelt. Aan het einde van de Pardatschgratbahn vind je het Pardorama restaurant. Hier heb je goed eten (met of zonder service) en heb je een geweldig uitzicht. Ook in de Paznauner Taja en de Höllboden kan je prima eten! Echte kleine berghutten heb je niet echt in Ischgl.

Restaurants in het dorp

Net zoals in ieder ander skigebied zijn veel restaurants onderdeel van een hotel. Zo kan je in hotel Madlein top eten en is de Trofana Alm de place to be om na de après-ski direct lekker wat eten weg te tikken. Ach, je kan het in Ischgl zo gek maken als je zelf wilt! Ook op culinair gebied!

Prijsniveau

In Ischgl is alles duurder dan gemiddeld. Dat merk je al aan de prijzen van de menu’s in de Burger King. En in hoeveel gebieden in de Alpen kan je in sommige hotels en restaurants flessen champagne en wijn laten aanrukken van meer dan € 1000,00 per stuk?

16 restaurants in Ischgl

10 pisterestaurants in Ischgl

Ischgl reisplanner