BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Itter

Accommodaties Itter

Itter is een klein en rustig dorp dat zeer gunstig geleden is in de Skiwelt. De meeste toeristen reizen verder naar Westendorf of Söll en laten Itter links liggen. Nou vind je in Itter ook niet het meest uitgebreide aanbod van accommodatie, maar als je op zoek bent naar een rustige locatie in de Skiwelt dan is Itter gewoon een goede optie.

Prijsniveau

Het prijsniveau in Itter is over het algemeen net wat lager dan in de omliggende dorpen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat Itter simpelweg wat minder toeristisch is en ook minder faciliteiten biedt dan de omliggende dorpen. In Itter vind je weinig après-ski en ook een stuk minder accommodatie dan in bijvoorbeeld Westendorf, maar het dorp heeft met een gondel wel een directe verbinding naar de Skiwelt.

Tips

Veel accommodatie heb je dus niet in de Skiwelt, maar toch vind je hier nog wel wat hotels, appartementen en pensions waar je een hele rustige wintersportvakantie kan hebben. Hotel Tirolerhof is een prima accommodatie in Itter en je hebt er nog een redelijk aanbod in appartementen en pensions.

Accommodatie thema's