BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Itter

Appartmenten Itter

In Itter zijn beduidend minder appartementen te vinden dan in buurdorpen Hopfgarten, Westendorf en Söll. Niet zo vreemd, want er zijn in het minder toeristische Itter gewoon veel minder faciliteiten te vinden dan in de buurdorpen. Aan de andere kant is Itter wel direct met de Skiwelt verbonden met een gondel. Een appartement in Itter huur je wanneer je een rustige vakantie wilt hebben, maar wel toegang wilt hebben tot een groot skigebied.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Itter ligt over het algemeen net even wat lager dan de prijs van appartementen in de andere dorpen in de Skiwelt. Let ook op goed op de locatie van de appartementen in Itter, want Itter is nog best wel een uitgestrekt dorp en vanuit de meeste appartementen is het noodzakelijk om de auto te pakken naar de gondel.

Tips

Veel appartementen heb je niet in Itter, maar voor de wintersporter die een rustige vakantie wil beleven is Itter een prima bestemming. Appartementen met typische Oostenrijkse namen als Exenberger en Feller zijn prima appartementen, maar zoals eerder vermeld liggen ze wel wat verder van de lift die je de Skiwelt in brengt.

Accommodatie thema's