Sport Lentsch in Jerzens

Krijgt een 6 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

https://www.alpinresorts.com/nl/skiverhuur/oostenrijk/tirol/jerzens/sport-lentsch-1

Adres

Liss 299, Hochzeigerbahn Talstation / valley station Jerzens

Wat vind jij van Sport Lentsch?

Evaringen van gebruikers

Gast947
19 februari 2018 · 12:11

Vriendelijk personeel, maar rip-off in geval er iets fout gaat (zie ook review hieronder van andere gebruiker dd 2017 )
De eerste dag al ging één van mijn skistokken stuk. Was uit een soort plastic (fiber, carbon ?) materiaal en had duidelijk al wat dienstjaren achter de rug.
Ik breng deze dus binnen in de winkel, ik werd met veel begrip vriendelijk onthaald, maar mijn goed gevoel verdween snel toen ik de rekening kreeg: 25 euro !
Terwijl er in de winkel gloednieuwe stokken uit degelijk materiaal verkocht werden aan 29 euro! Dus het feit dat de mijne rommel materiaal was die al 100 keer verhuurd geweest was leek hen totaal te ontgaan.
Nochtans wist ik vrij goed wat een faire prijs was, want ik had een paar weken eerder in het veel grotere (en duurdere) Sölden ook al nieuwe stokken moeten huren (de mijne werden er gestolen toen), kostprijs toen: 15 euro !!! Dat is dus >50% ‘inflatie’ op 3 weken tijd, omdat ik toevallig in een andere skishop zat… Zelden zo een rip-off gevoel gehad, mij zien ze er nooit meer terug. Skishop Schultes (hun naastgelegen concurrenten) mogen vanaf nu op mij rekenen. Hopelijk lezen er nog veel mensen mee hier.

Gast942
25 januari 2018 · 16:18

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Vorig jaar nieuwe skies gekocht, die ik eerst mocht proberen en wanneer het niet goed beviel mocht omruilen voor anderen. Uiteindelijk gekozen tussen twee varianten, waarbij de medewerker mij zelfs de goedkopere uitvoering adviseerde!! Dit is meestal het tegenovergestelde. (tenminste dat is mijn ervaring) Dus dit jaar besloten om ook daar nieuwe schoenen te kopen. De eerste dag goed geholpen, er werd echt de tijd voor me genomen en met de garantie dat wanneer er ook maar iets niet goed voelde terug te komen zodat ze het konden aanpassen. Dit tot twee keer toe gedaan en tot twee keer toe zooltjes erin gekregen zonder extra kosten. Heb nu perfect passende ski-schoenen. Kan dus niet anders zeggen dan dat ik het een geweldige zaak vind met nogmaals zeer vriendelijk personeel.

Gast782
20 januari 2017 · 15:38

meerdere zaken daar gekocht en op een dag had ik een klein buideltje nodig voor twee kindjes om de skipas in te doen. Gaven me zo’n soort uitrekbare keychain. Navraag gedaan hoe dat te bevestigen aan skikaart en gaatje in skikaart gemaakt. Blijkt de skikaart niet meer te werken. Toen ik verhaal haalde werden er opmerkingen gemaakt als ‘hol ab’ geh weg’ etc. Onbehoorlijk gedrag en ik was 14 euro aan kosten kwijt aan de skikaarten.

Reisplanner Jerzens

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 9 skihuur winkels in Jerzens
3
Skilessen
We hebben 18 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.