BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Jochberg

Accommodaties Jochberg

Een kilometer of tien voorbij Kitzbühel, op de weg richting de Pass Thurn, ligt Jochberg. In dit langgerekte dorp vieren vele wintersporters ieder jaar hun vakantie. Ondanks dat de drukke doorgaande weg dwars door het dorp loopt is het in Jochberg gezellig. Accommodatie in de vorm van hotels en traditionele appartementen en pensions vullen het dorp dat met een gondelbaan is aangesloten op het grote skigebied van Kitzbühel en Kirchberg.

Prijsniveau

Accommodatie in Jochberg is absoluut goedkoper dan in Kitzbühel of Kirchberg. Die laatste twee dorpen hebben simpelweg meer te bieden en ook de drukke doorgaande weg in Jochberg scoort geen extra punten. Dat wil niet zeggen dat Jochberg goedkoop is, want je vindt hier veel goede accommodatie. Wil je tegen een prima prijs overnachten en ook nog eens toegang hebben tot het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg, dan is Jochberg zo gek nog niet.

Tips

Jochberg ligt bijzonder centraal in het skigebied. Je bent snel in Kitzbühel of Kirchberg en kan ook meteen richting Pass Thurn skiën of snowboarden.

Accommodatie thema's