BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Kaltenbach

Accommodaties Kaltenbach

Kaltenbach ligt aan het begin van een van de meest ontwikkelde dalen van Oostenrijk: het Zillertal. Het dorp is zeer populair bij Nederlandse wintersporters en vormt samen met de dorpen Ried en Stumm een soort dorpse agglomeratie. Kaltenbach mist een echte dorpskern, maar er staat wel ontzettend veel accommodatie in alle prijsklassen. Aan de rand van het dorp ligt een grote parkeerplaats (inclusief hoge parkeergarage) en gaan de gondels omhoog die je het skigebied van het Hochzillertal inbrengen.

Prijsniveau

Je vindt in Kaltenbach accommodatie in iedere prijsklasse, maar over het algemeen valt de prijs van accommodatie in Kaltenbach vaak net even wat lager uit dan in andere dorpen in het Zillertal, zoals Mayrhofen en Gerlos. Niet alle accommodatie ligt in Kaltenbach zelf. Ook in de dorpen Stumm en Ried is veel accommodatie te vinden.

Tips

Accommodatie is eigenlijk overal wel in het Zillertal te vinden. Het dal kent ook een uitstekende infrastructuur, zodat je ook met de skibus snel bij de liften bent. Kaltenbach is niet een heel gezellig dorp, omdat het een echte kern mist. De meest après-ski vind je bij de lift.

Accommodatie thema's