BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Kaltenbach

Appartmenten Kaltenbach

Kaltenbach ligt aan het begin van het Zillertal en vormt samen met Hochfügen het skigebied Hochzillertal. Het dorp is, net zoals de rest van het dal, zeer populair bij (Nederlandse) wintersporters en je vindt in Kaltenbach dan ook meer dan voldoende appartementen, net zoals in de aangrenzende dorpen Stumm en Ried. Houd er wel rekening mee dat je hier echt moet komen voor het skiën en niet voor het dorp, want Kaltenbach is niet de definitie van een bruisende wintersportplaats met een historische kern.

Prijsniveau

Appartementen in Kaltenbach zijn over het algemeen prima geprijsd en net wat goedkoper dan appartementen in dorpen die wat meer charme hebben, zoals Fügen of Gerlos. En d'as toch een voordeeltje, want je hebt wel toegang tot een geweldig skigebied en je hebt wat meer geld over voor de après-ski!

Tips

Als je een geldige liftpas hebt dan kan je je auto kwijt op het grote parkeerterrein inclusief nog grotere parkeergarage bij het dalstation van de gondels. Hier vind je ook aan het einde van de dag de meeste gezelligheid.

Accommodatie thema's