BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Kaltenbach

Chalets Kaltenbach

Kaltenbach is een van de eerste dorpen die je tegenkomt wanneer je het Zillertal in rijdt. Dit dorp is bijzonder populair bij (Nederlandse wintersporters). Dat heeft ongetwijfeld te maken met de gemakkelijke bereikbaarheid en het mooie skigebied Hochzillertal, want het zal niet door de charme van het dorp komen. Niet dat Kaltenbach ongezellig is, maar het mist een echt centrum. In Kaltenbach en de omliggende dorpen, zoals Stumm en Ried liggen genoeg chalets en vakantiehuizen, hoewel deze wel in de minderheid zijn vergeleken met de appartementen.

Prijsniveau

Een andere reden die de populariteit van Kaltenbach gedeeltelijk verklaard is het feit dat chalets in Kaltenbach net even wat goedkoper zijn dan chalets in verschillende andere dorpen in het Zillertal. Je komt hier ook echt voor het skiën.

Tips

De liften die je het skigebied van Hochzillertal inbrengen liggen aan de rand van het dorp. De parkeerplaats is groot, en de parkeergarage die erop staat is wellicht nog groter. In dit eigenlijke centrum van Kaltenbach vind je ook de après-ski.

Accommodatie thema's