ski pas

Dit onderwerp gaat over de bestemming Kaltenbach

elk jaar komt er 10 euro bij de ski pas op als het zo door gaat komt er straks niemand meer
6 daagse ski pas kaltenbach 190 euro

is niks 190€ :) moet je eens paradiski opzoeken !

denk je dat de pisten-preparateurs/pistenbully’s/nieuwe liften/skiliftpersoneel/medisch personeel/onderhoudsmensen/etc etc etc allemaal vrijwilligerswerk staan te doen of dat alles geschonken wordt?

ik zal er geen pilske minder om pakken…

vroeger had je een dagkaart voor 55 schilling, dat wel… maar daar was ook maar 1 lift met 2 pistes dan…

die prijs… nog geen 4 euro voor een dag skien… good old days… :D

190 euro voor 6 dagen is dus een 31,50 per dag. dat valt erg mee, zeker gezien je met de superskipas naar alle gebieden in het zillertal kan…

fijne site hè, dat wintersport.nl?

Gezien de hoge investeringen van de uitbater, is €31,50 per dag zeker niet te veel. Een gebied dat niet regelmatig moderniseert, zal zeker bezoekers verliezen. En dat heeft weer negatieve gevolgen voor de lokale economie. De massa skitourisme heeft een land als Oostenrijk veel welvaart gebracht en dat zullen ze niet snel opgeven.

190 euro is zeker niet door voor een skipas. Zeker niet als je ziet hoeveel km piste je hebt. Je kan niet alleen in Kaltenback skien, je kan het hele Zillertal ermee doorkruizen. Iets wat zeker de moeite waard is!

Da’s nog niets… kijk eens in Zermatt, daar heb je voor €266,- een 6-dagenpas, da’s €44,34 per dag. Maar dan heb je ook wel 500 km aan pistes en enorm veel en goede liften.

Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten is er met wintersporten niet bij…

En nu zijn de passen alweer 224,- voor het 2011 seizoen… :(

Plaats een reactie